Свържете се с нас

Новини

Борисов за опита за преврат: Ще ни посегнат и физически! Радев лично вдига дрон и ми го пуска! Като се оплача, и охраната отива да му каже и той бързо го прибира. От НСО ми казаха

Published

on

Ръководството на ГЕРБ дава извънреден брифинг по повод поредната жестока и гнусна провокация с премиера Бойко Борисов, която представлява опит за преврат и заплаха срещу живота му, както ПИК съобщи.

Както медията ни съобщи днес, стана ясно, че животът на министър-председателя е заплашен, а охраната му е пробита. На място водещата на ПИК TV Ива Николова заяви, че брифингът се провежда на необичайно място, а не в залата, която обичайно се ползва в централата на партията. Очаква се на място да дойде лично премиерът Бойко Борисов.

„Нашите политически противници днес удариха дъното – то не бяха тоалетни, то не бяха спални, не бяха манипулации. Прави се това сега, а не преди изобите, защото юли е важен месец. Чакаме да падне механизма за наблюдение и България върви към влизане в Еврозоната и банковия съюз в средата на юли и това е парична независимост. Кога станахме неудобни? Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме в евроатлантическата общност с новите изтребители. Тогава се роди ярката омраза към нас!

България се справи единствена с миграционната криза и това се подчертава от всички. Справихме се най-добре в Европа и с кризата с коронавируса“, отчете Борисов. „Продължавам да получавам писма от мои колеги как се справихме с коронавируса, ползвахме не само уменията на нашия щаб и към днешна дата прокарахме държавата най-добре от всички останали.

Днес имах разговори с Шарл Мишел за петък за съвета на ЕС и България да получи най-много пари. И днес заявихме като най-изостанали през годините и ни трябват парите за кофхеията, зелената сделка. Ще ги получим. България в момента строи два абсолютно незвъзможни поректи – конектора и хъба, а само преди час Петкова ме уведоми, че успяваме за един мощен консорциум за „Белене“, плюс втечнената газ и ядреното гориво. За първи път руската страна разреши на „Уестинг хаус“ да види нейните горива. Плюс всички инфраструктурни проекти, които нямаше да бъдат построени без нас“, отсече Борисов.

И припомни и за онзи ден – ударната работа по пътя Ботевград-Мездра, пречиствателна станция на Рилския манастир и сътрудничеството между синдикати и работодатели. „И какво получавам?!

Компромати, манипулации! Аз предупредих – в учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат, с който да отвратиш този, който го гледа, ще успееш. Може ли да ме снимат в спалнята? А веднага след това махнаха тази снимка! Защо?! Това е от преди една година – дали са мои съпартийци как и що, оставям на прокуратурата на разследва, заяви Борисов по повод снимката, пусната днес как спи, за която ПИК съобщи.

„Оставаше да има едно малко момче до мен и от тук да се хвърля! Сто пъти казах – от Божков нито аз, нито партията е взимала пари“, отсече огорчен премиерът. „Това ли е демокрацията, извинете? Наричат ни хунта, наричат ли какво ли не, леят се компромати срещу нас от телевизии и сайтове. Ние сме жертви! Това ли не е демокрация, щом всичко пускат! Ама и гол да ме снимат, то това остава. Защото спя гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Защо да не спя – случва ми се за спя по 4-5 часа“, ядоса се Борисов.

„Колко избори е печелила тази партия, която виждате?! Видяха, че с избори не може да ни бият, защото само с тези неща, които изброих, със 100 години напред. Подреждат, монтират, правят и струват, има цели звукозаписни студиа създададени. Всеки мой приятел, всички са с 20 години с мен, и да кажат дали пия. Негодници такива! Не близвам! Всички знаят това!

И тук виждам атаките от държавния глава – казва да си отида с добро! Този, който беше уличен – за да не е само той в калта, дай и мен да ме вкарат в калта. След юли да правят каквото искат, за мен юли е важен, банковият съюз е много опасен за тях – не могат да перат и да фалират банки! Не могат да изнасят милиони, и затова – гол премиер спи. Но няма да се дадем – това е важно за България“, отсече Борисов.

„Нито евра, нито злато съм имал! Ама така са го направили – само малкото момче ми липсваше в спалнята, това ли е демокрацията? Наричат ни хунта, диктатори, казват че сте зависими от нас ли – а тогава защо от сутрин до вечер се леят по телевизии, радиа, сайтове компромати за нас“, обърна се Борисов към медиите.

„За кой друг излезе, чия друга спалня е интересната. Пускайте повече, не знам защо са ме снимали завит, да ме бяха снимали гол, защото аз така спя. Цвета прекрасно знае колко я обичам и уважавам, мъжът й и очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация. Затова го направиха с този запис. На времето един директор на ЦРУ ми казваше, че България се е откъснала, когато някои от тримата генерали дойдат в България, друг ми каза, че демокрацията ще е дошла когато Икеа дойде.

Но аз отидох в Белия дом, седнах до Тръмп, държавния секретар, техния енергиен министър, вицепрезидента. Да сте чули някой да каже нещо?!! На макс се строи и всичко приеха – и единия, и другия. Кое наложи тази ярост сега?! Само след няколко месеца идват избори. Защо не изчакат – защото някои искат служебно правителство – 1 милиард и кусур ще се насочат в друга посока, ако има такова правителство! Това е целта!

Днес моя заместник напуснал с мотиви, а до вчера викаше „победа“. Днес ли тези хора за него станаха „боклуци“?“, каза Борисов. „Притеснен съм. Когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи и не знам как ще спя. Изобщо дали там ще остана да спя и ще ползвам тези услуги вече. Ще ни посегнат и физически! Как ще сме снимат как спя. Може да са ме записали и как хъркам, ако хъркам?! Ами ако се бях развил и се види нещо?! Аз съм човек, имам право да спя!“, изригна Борисов.

„Това ли е свободата и демокрацията?! Това ли искахме?!“, попита Борисов ядосан. „Те за това не са ги ловили големите акули, виждате какво става, когато хванат някой като Божков – мислите ли, че Божков ще дава лични пари и неговите съдружници няма да знаят години наред?! Целта е да ни смачкат психически, а след това ще ни посегнат физически!

Нито от Сретан Йосич се уплаших, нито от Божков ще се уплаша! Притеснен съм, защото когато спя, съм уязвим, ще си направя много изводи! Как ще спя и дали изобщо ще спя там и ще ползвам тези услуги, ще си помисля. Защо свалиха снимката, на която спя“, запита премиера риторично по повод това, че фотосът е махнат, тъй като на него се вижда, че и обстановката и декорациите са различни от други снимки, на които се виждат уж кадри с пари и златни кюлчета. Сравнение на двете снимки показва, че не са правени по едно и също време и място.

За записа Борисов каза, че не знае от къде идва и чака да види проверката на прокуратурата. „Манолев знаех, че ще бъде обвинен – не от прокуратурата, а от вашите публикации“, каза Борисов. Премиерът заяви, че не спи с пистолет, тъй като очаква, че го охранява НСО. „Имам пистолет, но очаквам, че докато спя НСО ще ме пази. Сега вече не знам!“, призна премиерът.

Той заяви, че има подозрения кой може да го е записал, тъй като е имало изпълнителна комисия на ГЕРБ в дома му. „Не знам какво и откъде могат да вземат и да компилират. Надявам се и съм убеден, че сега като видят експерти и прокуратурата, ще се разбере дали и как е монтирано и дали е законно. Ако е законно, това вече ще е проблем“, каза Борисов по повод записа.

„Представяш ли си да си отварям чекмеджетата пред някой? Не слушам една и съща песен“, каза Борисов на въпрос на Ива Николова по повод това, че по време на въпросния менте запис повече от 14 минути звучи една песен, което показва монтажа. „Последните дни и седмици виждате какво става – първо заплахите на Радев, че ще дойде свирепо правителство, представяте ли си да кажа, че правителството ще бъде свирепо към президента?! Сиреч, той се готви да ни прави лоши неща и понеже моя дядо са го били комунистите, аз ще си имам едно на ум. Понеже те на избори не могат да ни бият, правят други неща.

„Би трябвало да съм охраняват, докато спя. Така поне знам. Охраната на президента Радев спи заедно с охраната ми. Не съм го казвал досега, но той мина границит и ще кажа – той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще го сваля, той веднага го спира. Докарва ми го на терасата, пред хола, и аз като питам защо се прави това на охраната, те казват, че той го управлява“, каза Борисов.

Продължете с четенето

Новини

Страхотна вест! Падна първи сняг в България! Трупа яко ВИДЕО

Published

onСняг заваля над заслона „Тевно езеро“, намиращ се в Пирин планина, на източния бряг на Тевното езеро с 2512 метра надморска височина, съобщи сайтът „Метео Балканс“.

Двуетажната постройка, която се вижда от заснетото видео, е затрупана от сняг.

В заслона се предлагат топла храна и напитки, той е  електрифициран чрез собствен генератор, взима питейната вода от извор над заслона и няма опасност за туристите.
Продължете с четенето

Новини

Александра Фейгин спечели златния медал в международния турнир по фигурно пързаляне

Published

onАлександра Фейгин спечели златния медал при жените в десетото издание на международния турнир по фигурно пързаляне Купа „Денкова-Стависки“, който се проведе в Зимния дворец в София.

Състезателката на клуб „Денкова-Стависки“ получи за волната си програма втора по сила оценка от 99.48 точки, от които 44.52 за технически елементи и 54.96 за компоненти на програмата. Фейгин обаче беше първа в кратката програма и с общ сбор от 157.76 точки триумфира в надпреварата.

Втора е Миа Каролин Риса Гомес (Норвегия) със 156.51 точки, а трета се нареди Елена Агостинели от Италия със 150.20 точки.

В състезанието участват още четири националки. Кристина Григорова е четвърта със 150.18 точки, въпреки че беше втора в кратката програма. Ивелина Байчева е на седмо място със 126.19 точки, Симона Георгиева е десета със 115.96, а Мария Ставрева е на 13-о място с 84.00 точки.

При девойките победителка е българката Киара Христова със 137.76 точки, следвана от представителките на Турция Фатма Яде Карликли със 119.42 и Анна Денис Йоздемир със 117.80 точки.

Криста Георгиева се нареди на пето място със 115.36 точки, а останалите българки са след десета позиция в подреждането.

При мъжете златото взе Бурак Демирбога от Турция с 220.23 точки.

Беат Шюмперли зае четвърто място със 167.63 точки, Филип Каймакчиев е пети със 167.05, Лари Луполоувър е на шеста позиция със 145.68 точки, а Александър Златков не излезе за волната програма.

При юношите първи е Михаел Мосхаев (Израел) със 114.99 точки, следван от българите Росен Пеев със 107.90 и Александър Качамаков с 93.11 точки.

В турнира участваха около 270 състезатели във всички възрасти от България, Турция, Италия, Сърбия, Казахстан, Израел, Украйна, Австрия, Хърватия, Гърция, Норвегия, Великобритания и други.
Продължете с четенето

Новини

Лична драма: Юлиан Константинов е съсипан, разбра се защо жена му го напусна

Published

onЮлиан Константинов е сред българските известни личности, които като цяло се харесват на хората. Той стана особено популярен в ролята си на ко водещ в предаването „На кафе“ по Нова телевизия. Оказва се обаче, че колкото и харизматичен да е за зрителите, в личния му живот не всичко е розово. Стана ясно и защо жената на Юлиан Константинов е взела решение да се разведе с него.

Оперният певец Юлиан Константинов се намира в един от най-тежките периоди от живота си, защото дългогодишната му съпруга Юлия се разведе с него, пишат от show.blitz.bg. Причината е предвидима – изневяра. Според запознати със семейния живот на 56-годишния панелист в „На кафе“ става въпрос за знойна блондинка от Пловдив, която му взела акъла и за която жена му разбрала. Освен това тази изневяра съвсем не била първата.

Докато в началото за похожденията на Константинов знаели малцина от обкръжението му, благодарение на медиите, преди 6 години последното му любовно увлечение станало достояние на цяла България. Юлия не могла да преглътне публичния резил и подала молба за развод. Че вече е разведен мъж, братът на войлейболния ас Пламен Константинов потвърди в едно от изданията на „На кафе“.

„Юлиан беше съсипан. Какво ли не направи, за да му прости, но жена му беше много наранена“, споделят техни приятели. Двамата били заедно от 20 години, през половината от които били само гаджета. Предложението му за брак изобщо не било романтично. „Какви ли не работи измислят хората – вадят пръстени от някакви супи или рула, водят момичетата на върхове и падат на колене. Този драматизъм го има и в нашия жанр. Но приличам ли ви на характерен оперен певец? Точно затова не го направих така“, разказвал е Юлиан.

Решението за развод било изненада за най-близките им хора, тъй като Юлиан и Юлия смятали, че имат кармична връзка. Освен съвпаденията със собствените им имена се оказало, че и братята им са учили в един клас и носят едно и също име – Пламен. Даже и бабите на Юлия и Юлиан са с името Елена. Срещнали се случайно в столичен трамвай номер 9. „Познах го, без да го бях виждала преди“, споделяла е русокосата красавица за първата среща с бившия си мъж. Тогава тя била едва на 17 години, а страната ни преживявала тежка финансова криза. Двамата живеели на ръба, с много ограничен бюджет.

„Почти нямаше къде да се ходи – излизахме на сладкарница, купувахме си дъвки и „Туйкс“, който разделяхме на две, беше много актуален“, спомня си Юлия. Тя била запленена от певческия му талант, а световноизвестният бас току-що бил изкарал казармата. Колебаел се какво да кандидатства и първоначално планирал да е в специалност „Естрада” в Консерваторията.

Юлия пък завършила гимназия и започнала да учи „Финанси и кредит“ с профил „Банково дело“ в тогавашния ВИИ „Карл Маркс“. Дипломира се и 4 години работи в банка, като стига до шеф на „Кореспондентски отношения“. Точно тогава обаче е периодът на големите фалити и банката, в която работела, била закрита.

През 1992 г. Юлиан направил дебюта си на софийска сцена, а след това завалели предложенията за участия по цял свят. Двамата още не били официално женени, но Юлия го следвала навсякъде и заедно обиколили света – пътували до Аржентина, Австралия, Япония, Щатите, Германия, Франция, Италия и Испания. През 1998 г. Константинов паднал на крака пред входната врата на дома им, а Юлия получила пръстен с 9 диаманта, предаван от поколение на поколение в рода му.

Съпругата му се оказала петата жена в семейството, която носела на ръката си старинното бижу. Двамата сложили подпис в гражданското на 30 октомври. Сватбената церемония била на следващия ден във вече забранената за венчавки катедрала „Св. Александър Невски“, а веселбата – в ресторант „Максим”. Година по-късно се ражда по-големият им син Георги, кръстен на бащата на певеца. 7 години по-късно се ражда и по-малкият Никола. Нито един от двамата им сина обаче не е наследил певческия талант на татко си.

Заради Юлия, която е собственик на популярни сайтове за мода, култура и лайфстайл, преди десетина години той ограничил пътуванията до минимум, тъй като искал да е по-близо до семейството си. Константинов чувствително намалил броя на ангажиментите си, макар че му било мъчно за голямата сцена. Уви, това не спасило брака му, пише „Хотарена“. Според запознати, в момента Юлиан Константинов е в доста тежки отношения с вече бившата си жена. Ако се вярва на слуховете, съпругата му дори го обвинявала в домашно насилие и си изкарала ограничителна заповед срещу него. В момента дамата имала нов мъж до себе си.
Продължете с четенето
Реклама

Интересни

Новини3 месеца ago

Страхотна вест! Падна първи сняг в България! Трупа яко ВИДЕО

Сняг заваля над заслона „Тевно езеро“, намиращ се в Пирин планина, на източния бряг на Тевното езеро с 2512 метра...

Новини3 месеца ago

Александра Фейгин спечели златния медал в международния турнир по фигурно пързаляне

Александра Фейгин спечели златния медал при жените в десетото издание на международния турнир по фигурно пързаляне Купа „Денкова-Стависки“, който се...

Новини3 месеца ago

Лична драма: Юлиан Константинов е съсипан, разбра се защо жена му го напусна

Юлиан Константинов е сред българските известни личности, които като цяло се харесват на хората. Той стана особено популярен в ролята си...

Новини3 месеца ago

Покойната съпруга на Иво Аръков била адвокатка и

Иво Аръков има зад гърба си брак с руска адвокатка, която починала миналата година през октомври в Лондон. След разлъката двамата...

Новини4 месеца ago

ООН извади България от списъка на развитите страни

България вече не е от групата на най-високо развитите държави в света. Това показва класация на Индекса на човешкото развитие...

Новини4 месеца ago

Скръбна вест: Отиде си любима на поколения българи актриса

След дълго и тежко боледуване на 74 години почина актрисата Добринка Станкова, съобщи Lupa.bg, като се позова на близки до семейството й....

Новини4 месеца ago

Голяма верига хранителни магазини стъпва в България, търсят служители за 1450 лeвa бруто

Гepмaнcĸaтa вepигa мaгaзини зa xpaнитeлни cтoĸи Міх Маrkt oфициaлнo влизa нa бългapcĸия пaзap, cлeд ĸaтo пpeди няĸoлĸo мeceцa ce зaгoвopи...

Новини4 месеца ago

Унгария подписва нов договор с „Газпром“ при много по-изгодни цени и условия…

Докато намалява доставките за едни, руският концерн е щедър към други Унгария съобщи, че е подписала нова сделка с руския...

Новини4 месеца ago

Родители убиват детето си, а след това лекарят открива покъртителна бележка в ръката на момчето

Това е история за малко момче с голямо сърце. И това е история, която всеки трябва да прочете. Историята е...

Новини4 месеца ago

Владимир Путин обяви мобилизация в Русия и заплаши Запада

Руският президент Владимир Путин отправи обръщение към руснаците. В него той обяви частична мобилизация на населението. За да защитим нашата...

Новини4 месеца ago

Нагло пияната и дрогирана ученичка Диана, която помете 5 коли, се примоли жално, иска на училище

Софийският районен съд реши 18-годишното момиче, което помете пет коли след употреба на алкохол и наркотици, да бъде освободено от ареста с мярка за неотклонение „парична гаранция в...

Новини4 месеца ago

Огромна трагедия с жена на улица “Първи май“, приготвила си дрехи за погребението и се обесила

62-годишна кърджалийка сложи край на живота си около 18:00 часа вчера, пише 24rodopi.com. Самотно живеещата жена приготвила дрехи за погребението...

Новини4 месеца ago

Христо Гърбов: Омерзен съм от избори! Политиците са по-големи актьори и от нас актьорите

Христо Гърбов казва, че е загубил надежда за възстановяването на България. Актьорът, който скоро ще отпразнува 65-ия си рожден ден,...

Новини4 месеца ago

Ядрени подводници на Русия изплуваха край Аляска

Руската армия изживява най-тежкия си момент от войната, откакто украинските войници предприеха контранастъпление, в резултат на което си върнаха някои...

Новини4 месеца ago

Внимание! Банките започват проверки откъде са парите в сметките ви

Медийни публикации и сигнали за пране на пари ще са основание за вземане на мерки Банките в ЕС, включително в...

Новини4 месеца ago

Вият сирени! Мълния уби 28-годишен мъж в гаража му в Ямбол! Парамедиците са в шок

Трагичен инцидент уби млад мъж в гараж. „Мъж на 28 години загина след удар от гръмотевица в гараж в ямболското...

Новини4 месеца ago

ИЗВЪНРЕДНО! Емили дрогирана на тротинетката, чака я затвор

Емили, станал/а известна с рисковото си каране на тротинетка, е в „Пирогов” с охлузвания след удар в микробус, за който...

Новини4 месеца ago

ИЗВЪНРЕДНО! Германия спира да приема украинци

Поради големия брой бежанци от Украйна и лица, търсещи убежище от други страни, дванадесет от 16-те германски провинции в момента...

Новини4 месеца ago

Потвърдено: Акцията на ДАНС в „Булгаргаз“ е срещу Киро Петков и Асен Василев! Ще ги арестуват ли!?

Агенти на ДАНС влязоха в Министерството на енергетиката и  Булгаргаз“, съобщи БНР. Само от прокуратурата засега не потвърждават информацията. Най-вероятно...

Новини4 месеца ago

Шефът на БНБ разкри: Ето какво ще стане с доходите и левовете ви в банката след преминаването в евро

Присъединяването към Еврозоната ще доведе до увеличаване на доходите. Това бомбастично изявление направи управителят на Българската народна банка Димитър Радев....

Реклама

Trending

Copyright © 2022