Гади ми се! Бургаски таксиджия качи 4 деца в колата. Събу си гащите, хвана едното момиченце и го

Гнусна история за насилено малолетно момиче от таксиметров шофьор е останало скрито повече от година. Потресаващи подробности за извратения акт станаха известни едва сега след решение на Районния съд в Бургас, с което бакшишът е осъден на една година и шест месеца условно с четиригодишен изпитателен срок, съобщава „Флагман“.

Между кориците по делото е описан педофилският акт на бургазлията З.Ж.С., женен, осъждан, със средно образование. На 1 юни м.г. извратенякът спрял таксито си до кафе на ул.”Индустриална”.

Там видял малолетното момиченце, което било с още няколко деца. Той поканил детето да я разходи с колата. Малолетната незнайно защо се съгласила и попитала дали може да вземе двама свои приятели.

Искала да отидат на плаж. Таксиджията се съгласил и още в колата започнал да прави сексуални намеци на детето. След това я попитал пред другите две деца дали ще му направи орална любов.

Бакшишът бил изключително настоятелен и не спрял след първия отказ. Дори изчакал децата да се изкъпят, след което отново ги качил в колата, но не тръгнал към Бургас, а към село Маринка.

Отбил по черен път, където накарал двете момчета да слязат, за да му направи малолетната орална любов.

Едно от момченцата останало в колата, но и това не спряло гнусния тип, който си събул панталоните и придърпал момиченцето към себе си, приканвайки да му направи орална любов.

Още в Крайморие двама случайни очевидци заподозрели, че става нещо нередно и проследили колата. Обадили се на телефон 112 и заснели с телефона си случващото се. След няколко минути педофилът излязъл от колата със свалени панталони и без бельо. Веднага след това на място пристигнал полицейски екип, който набързо задържал бургаския бакшиш. Той се признал за виновен и наказанието му е намалено с 1/3 – от 2 години и 3 месеца на 1 година и 6 месеца.

error: Content is protected !!