Изповедта на една измамена съпруга: Докато аз кърмя детето ни, мъжът ми се влюбил в друга жена

Когато преди шест години се омъжих за Красен, вярвах, че ме очаква щастлив, страстен и безоблачен брак. Сега се радвам на красиво дете, имаме собствено жилище, добри доходи, а съпругът ми е невероятен в леглото. Доскоро си мислех, че съм изградила здраво семейство с идеалния мъж. Въпреки че Красен работеше до късно, а след работа се почерпваше с приятелите си, той винаги намираше време за мен и дъщеря ни. Радвах се на семейното ни щастие и през ум не минаваше, че в живота му може да има друга жена. Нямаше и да се усъмня, ако той не беше започнал да отхвърля обажданията ми, а вечер да се прибира ухаещ на чужд парфюм.

Веднъж Красен ми се обади, че го изпращат спешно в командировка, а той с чиста съвест спал при любовницата си.

Няколко дена по-късно сам ми призна, че освен мен има и друга жена. Обичал и нея, обичал и мен. Надявал се, чувствата му да отшумят и това да е просто мимолетна авантюра, но се оказал влюбен до уши.

За мен признанието му беше като гръм от ясно небе!

Слушах го и не вярвах, че мъжът, на който родих дете, е позволил на друга да се вмъкне в живота ни! Осъзнавайки жестоката истина, не можах да се сдържа: събрах му багажа и го изхвърлих през вратата.

Но той не си тръгна. Продължаваше да твърди, че ме обича и не иска да си разваляме семейството. Въпреки всичко, все още не бил готов да скъса с любовницата си. Обичам съпруга си и съм готова на всичко за него, но не и да го деля с любовницата му. Доверявах му се безусловно, бях вярна съпруга, а той в това време се е развличал с друга жена.

Няма да се учудя, ако след време се появи и трета… Не мога да водя такъв живот. Мисълта, че докато аз кърмя детето му, той спи с любовници, напълно ме съсипва. Не вярвам, че може да обичаш две жени едновременно и най-вероятно никога няма да повярвам!

Източник: Лична драма

error: Content is protected !!