Свържете се с нас

Новини

Любов ли бе, да го опишеш: 71-годишна се омъжи за 17-годишната си истинска любов. Щастливата двойка разказва (Снимки): –

Published

on

Какво мислите за истинската любов , независимо от възрастовата разлика? Всеки ден виждаме примери около нас – по-възрастен мъж, лудо влюбен в младата си половинка. Обратният вариант, на възрастна дама с по-млад мъж, е по-рядко срещан, но също не е изключение.

Дали в случая се касае за истински чувства или материален интерес? Днешната ни история е именно за такава връзка – а вие преценете реална ли е любовта в случая:

Когато скърбящата пенсионерка Алмеда Ерел от Севиервил, Тенеси, си вземала последно сбогом със сина си, последното нещо, което очаквала, било да намери любов.

След зашеметяващтриседмичен романс, тя и Гари Хардуик, който бил на 17 години по време на запознанството им (сега е на 18), и който преди това са се срещал със 77-годишна жена, се оженили на сватбена церемония, която струвала само $ 200 и шест дни подготовка.

Сега необичайната двойка живее в къщата на Алмеда, заедно с един от внуците ѝ, който е три години по-възрастен от новия ѝ съпруг.

разлика във възрастта

“Не търсех млад мъж, но Гари просто се появи”, казва Алмеда, която работи като асистент в супермаркет.

– “Веднага осъзнах, че той е единственият.” Сега жената е много по-щастлива, отколкото когато след смъртта на съпруга си преживяла и смъртта на най-големия си син Робърт, който починал от инфаркт на 45-годишна възраст.

брачна двойка

“Бях омъжена  за първия си съпруг, Доналд, 43 години, и когато той почина през 2013 г. от усложненията на диабета, след като прекара седем месеца в болницата, останах сама”, казва Алмеда. – Отидох на работа в Уолмарт обляна в сълзи, а колегите ми попитаха какво ми се е случило.

Подсъзнателно търсела сродна душа. Жената трябвало да понесе и смъртта на сина си Робърт. „Той постоянно имаше здравословни проблеми след инцидент в младостта си.

Но когато съпругата му Лиза се обади и каза, че е мъртъв, това беше удар за мен. За мен беше много трудно – спомня си Алмеда.

възрастна жена с млад мъж

Гари, чиято страст към жените на възраст започнала, когато се влюбил в учителката си на осемгодишна възраст, казва, че и той преживял труден период. Мъжът бил нещастен в отношенията със 77-годишната си бивша любовница. – “Постоянно се карахме”.

“Бях депресиран и търсех изход” – казва мъжът. Тогава Лиза, леля му, го поканила на погребението на съпруга й Робърт.

възрастна булка

Алмеда казва: „Забелязах този млад мъж с очарователна усмивка по време на молитвата и си помислих:“ Уау, ето го. ” Стоеше на другия край на църквата, но аз продължих да го гледам. Това беше лъч светлина през тъмнината на скръбта”.

“После, когато накрая излязох навън, той дойде и ми изказа съболезнования. Ние нямахме много време, но това беше достатъчно”.

женен за по-възрастна жнеа

През следващите няколко месеца тя постоянно мислела за Гари.

Но жената не разбрала, че чувствата са взаимни, и веднага щом скъсал с любовницата си, Гари отишъл при леля си Лиза, за да признае чувствата си към Алмеда. – “Беше любов от пръв поглед за мен. Тя имаше най-красивите, сини очи”.

“Когато казах на Лиза, че ми харесва Алмеда, тя отговори, че и тя ме харесва и че ще ни помогне да се сближим” – спомня си Гари.

женен за възрастна жена

Скоро след това Лиза ги поканила на семейна вечеря в най-близката пицария за рождения ден на деветгодишната й дъщеря Евелин.

Гари и Алмеда седнали един до дргу и между тях отново пламнала искрата на любовта. – “Той беше същият, какъвто го помнех. Тази усмивка, добър поглед, и двамата бяхме твърде нервни, за да ядем, и в един момент той падна от стола” – спомня си жената. „Говорихме за всичко в продължение на няколко часа и открихме, че имаме много общо помежду си, например, любов към кънтри музиката и италианската кухня“, казва Гари, който наскоро написа книга за живота си, наречена „Това съм аз“.

двойка на дивана

Но Алмеда трябвало да му зададе още един въпрос. Тя си спомня: „Просто го изстрелях:“ Виж, аз съм на 71, а ти на 17.

“Прекалено ли съм стара за теб?” – Той ми стисна ръката, усмихна се и отговори: – “Възрастта е само цифра”. Същата вечер, когато се върнали у Лиза, Гари я изненадал с букет от червени рози и подарък под формата на гривна за рождения ѝ ден, който бил няколко дни по-рано.

После се целунали за пръв път, седнали на пейка под луната.

– “Отново се почувствах като тийнейджър” – усмихва се Алмеда.

женен за баба

Оттогава двамата се срещат всеки ден и получават одобрението на повечето от техните приятели и роднини, включително майката на Гари, Тами, и баба му Каролин, която е на възрастта на Алмеда.

Две седмици след първата среща жената не се поколебала и за секунда, когато Гари ѝ направил предложение за брак. Шест дни по-късно, Алмеда облякла сватбена рокля, взета от братовчедка ѝ, и се оженили в градината срещу къщата на Лиза, където била първата им целувка.

В първата брачна нощ те за първи път се любили. – “Беше чудесно, по-добре от най-смелите ми фантазии. Тя наистина е жената от моите мечти и физическият аспект на нашите взаимоотношения е най-добрият” – признава Гари.

Алмеда казва, че това време е било и най-доброто за нея. “Никога не съм чувствала такава връзка”, казва тя.

необичайна двойка

След сватбата Гари прави татуировки с имената на двамата на гърдите си и сега двойката живее в къща с пет спални, собственост на Алмеда, заедно с дъщеря ѝ ДиАна и внуците си Аарон и Индиана.

Той казва: „Алмеда е толкова млада по сърце, че възрастта никога не ни е притеснявала”.

“Просто знам, че Бог отговори на молитвите ми в деня, в който я срещнах. ” Алмеда добавя: “Разбрах, че ако наистина обичаш някого, няма значение кой какво мисли за това.”

Продължете с четенето

Новини

Мъж разстреля бившата си и родителите ѝ

Published

on

Масов разстрел в Сърбия!

С такива заглавия сръбските медии описват трагедията в Нови Сад, където мъж уби бившата си жена и родителите й.

“В родната им къща в 8.00 часа тази сутрин бяха открити три трупа – на две жени и един мъж”, съобщава вътрешното министерство в Белград, предава БГНЕС.

Родителите са родени през 1962 г., а тяхната дъщеря – през 1987 г. И тримата имат огнестрелни рани в гърдите си.

В момента се води разследване, убиецът се издирва, предполага се, че може да се е укрил в България.

Продължете с четенето

Новини

Баща опита да изнасили 16-годишната си дъщеря! Майката го удуши

Published

on

Животът на 36-годишна рускиня от Ленинградска област от щастлива майка в един момент се обръща с главата надолу. Марина (името е променено, б.р.) работи като инспектор по контрол на качеството, през последните няколко години тя е в отпуск по майчинство, за да се грижи за двете си малки деца, а също отглежда и 16-годишна красавица. Жената отглежда сама децата си, тъй като се е развела с безработния си съпруг.

Късно в понеделник, 13 януари, бившият съпруг отишъл в дома на Марина. Той започна да й досажда, но Марина го отблъснала, след което мъжът отишъл да тормози по-голямата им дъщеря. И… се опитал да изнасили момичето.

„В 22:29 ч на 13 януари по спешния телефон получих обаждане от жена, която ми каза, че в апартамента си е удушила бившия си съпруг“, разказа източник на правоохранителните органи.

Както обяснила жената, нейният безработен бивш съпруг отишъл в дома й и се опитал да изнасили 16-годишната им дъщеря. Майката се опитала да изблъска мъжа. Не знаейки как да се справи с агресора, тя грабнала колана от халата си, хвърлила го около врата му и в процеса на борбата го удушила. Щом жената разбрала, че бившият й съпруг вече не диша, веднага се обадила на 112.

На местопроизшествието веднага са пристигнали служители на реда. В момента се решава въпросът за образуване на наказателно дело. До този момент не е избрана превантивна мярка на майката, която е защитила дъщеря си.

Продължете с четенето

Новини

Карал един любовницата си в колата

Published

on

Карал един любовницата си в колата и отивали към мотела, когато спукали гума. Навън било много студено. Слязъл той и започнал да сменя гумата. След 10 минути отворил вратата откъм нея и казал:

– Остават ми два болта да отвия, но ми замръзнаха яко ръцете. Може ли да ги сгрея между краката ти. – ОК! – му казала тя и той сложил ръцете си там и ги стоплил.

След още 10 минути работа навън, той пак отвори вратата и казал:

– Остават ми да завия още три болта, но пак ми замръзнаха ръцете.
Отворила тя краката, поела ръцете и ги стоплила. След още 10 минути, той пак отворил вратата, отворил си устата да произнесе познатата реплика, но този път тя го изпреварила: – Стига с тия ръце, бе! Не ти ли измръзнаха ушите най-после?

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

Новини3 часа ago

Мъж разстреля бившата си и родителите ѝ

Масов разстрел в Сърбия! С такива заглавия сръбските медии описват трагедията в Нови Сад, където мъж уби бившата си жена...

Новини4 часа ago

Баща опита да изнасили 16-годишната си дъщеря! Майката го удуши

Животът на 36-годишна рускиня от Ленинградска област от щастлива майка в един момент се обръща с главата надолу. Марина (името...

Новини4 часа ago

Карал един любовницата си в колата

Карал един любовницата си в колата и отивали към мотела, когато спукали гума. Навън било много студено. Слязъл той и...

Новини4 часа ago

Мъжът на красива синоптичка от Нова телевизия брутално убит

Екипът на прогноза на времето по Нова телевизия става все по-голям и по-красив. От няколко седмици насам дали ще вали,...

Новини4 часа ago

Калина Андролова гневна на Радев: Много глупав човек!

„Димитър Стоянов: „Президентът не е казал кои са мутрите“. Хахахха. Тези, всички в президентството, са в пълно междучасие.“ Това написа...

Новини4 часа ago

16-годишен изнасили 8-годишно момиченце в Балчик

16-годишен тийнейджър блудствал с 8-годишно момиченце, съобщават от прокуратурата в Добрич. Трагедията се разиграла на 14 януари в Балчик, а...

Новини4 часа ago

Изнасилената от колегите си полицайка проговори

В края на 2018 г. скандал разтърси правоохранителните органи в руския град Уфа. 23-годишният полицейски лейтенант Гюлназ Фатхлисламова обвини шефовете...

Новини4 часа ago

Виц – Средата на зимата, сняг!

Средата на зимата, сняг: – Добре дошли в AUDI. Как бих могъл да ви помогна? – Бих искал да поговорим...

Новини4 часа ago

Децата, родени през януари или февруари са целунати от Бог – очаква ги необикновена съдб

Рожденият ден през януари може да има своите недостатъци. Много хора са уморени след Коледа и Нова година, а финансите...

Новини4 часа ago

Лекар от Окръжна болница: Който няма роднини – да мре

Думата морал и полагането на Хипократовата клетва явно вече са отживелица и загубили стойност. Това потвърди с действията си и...

Новини4 часа ago

9 безспорни признака, че черният ви дроб е претъпкан с токсини и е нужно незабавно лечение

Черният дроб е най-голямата жлеза в тялото, която синтезира хормони и ензими, неутрализира токсините и участва в метаболитните процеси. Но...

Новини4 часа ago

Ще те застрелям в устата! Американец изнасили 24-г. българска студентка

Мъж във Вирджиния беше осъден на 65 години затвор за две изнасилвания на спасителки на басейн. Една от жертвите е...

Новини4 часа ago

Самотни пенсионери измръзват от студ, а те ни обясняват как живеем добре

Къщите им с найлони вместо прозорци. Десетки изоставени пенсионери са обречени на студ и мизерия в плевенското село Бреница, научи...

Новиниедин ден ago

Драма в автобус – съобразителен шофьор заподозря, че едно дете е отвлечено. Постъпката му заслужава адмирации

Отвличане…Чие лице не се сгърчва от отвращение и негодувание към похитителите! Без значение, какви са техните мотиви… А ако се...

Новиниедин ден ago

Великият Ален Делон доказа, че е най-големият мъжкар и на 83: Аз не съм свободен, аз съм

Кан, който демонстрира респекта си пред Ален Делон с почетната „Златна палма”, е бил свидетел на някои от най-важните „женски”...

Новиниедин ден ago

Млад българин в Лондон потресе: Българките стават само да перат мръсни чорапи и да правят

Българските жени стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата – крайно и грубичко твърдение, което направи един...

Новиниедин ден ago

Исландия страда от липса на мъже и е готова да плаща по $5,000 на месец на всеки чужденец оженил се за исландка!

Последните новини около Исландия са изумителни, но пък верни! Националния отбор по футбол в Исландия постигна безпрецедентен успех за Европейското.А...

Новиниедин ден ago

Момче от Пловдив се влюби до уши в контрольорка от градския транспорт! Ето историята им

Ако има нещо, от което никога не бихме се уморили, то това е любовта. Тя е онази невидима сила в...

Новиниедин ден ago

Ученият, който откри рака, разкрива това, което никога няма да чуете от лекар!

Носителят на Нобелова награда д-р Ото Варбург, който откри истинската причина за рака, посочва, че основната причина за рака е...

Новиниедин ден ago

Лоши новини! Голям мор в САЩ след ваксинация срещу К-19

От американската федерална база данни Vaccine Adverse Event Reporting System съобщиха броя на гражданите, починали след ваксинация срещу COVID-19, пише...

Реклама

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!