ПЪРВО ТУК! Деси Банова бременна от Плевнелиев – получи къща за 3 млн. евро (ВИДЕО)

Деси Банова е новата стопанка на луксозното имение на Росен Плевнелиев в съседна Гърция. Хасиендата ще посрещне синоптичката за Новогодишните празници, които двойката ще чества заедно и то за пръв път като семейство, съобщи светското предаване на ПИК TV “Жълтите новини”.

За Коледните празници обаче влюбените ще се разделят, но за кратко. Росен и Деси са се разбрали да споделят Бъдни вечер с бившите си половинки и децата им от тях, та поне на най-семейния празник хлапетата да са и с двамата си родители.

Банова има дъщеря от доскорошния си мъж Ивайло, а Плевнелиев – две момичета от Юлияна, с която са в процедура на развод.

След Коледа Деси и Росен имали намерение да се отправят към съседна Гърция, където само двамата да се отдадат на чувства и романтика в имението на бившия първи в държавата.

Палатът на Плевнелиев се намира в баровската местност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики.

През лятото, когато циклонът “Медуза” връхлетя комшиите, се чу, че хасиендата, оценявана на 3 милиона евро, е претърпяла тежки поражения от гръмотевичните бури и градушките.

Застрахователите обаче вече са възстановили щетите и занапред вместо с бившата първа дама Юлияна, имението ще посреща нейната наследничка – синоптичката Банова.

 

/ПИК

error: Content is protected !!