Свържете се с нас

Новини

Рускиня разказа за разврата в тайните бардаци в Дубай, разкрития са страшни

Published

on

За европееца арабският свят е закрита територия. Чужденците навлизат в нея най-често като туристи, освободени от много местни закони и забрани. Новодошлите си създават мнение за източния колорит в разкошни или не дотам разкошни хотели, залъгвайки се, че са попаднали в една истинска приказка.

Но би било странно хората да правят у дома си рай само за чужденците, забравяйки за собствените си желания. Европейци, живeeщи в Дубай, разказват за бурния нощен живот и разврата, които царят на местата, недостъпни дори и за най-богатите и смели туристи, пише woman.bg.

В Дубай има много „по-по-най“ неща. Най-високата сграда в света – Бурдж Халифа. Най-високият жилищен блок на света – Princess Tower.

Най-големият в света търговски център – Dubai Mall. Пак там ще намерите най-дългата линия на метро без машинист, единственият в света хотел със седем звезди, най-големият паркинг на планетата и още куп рекордни и неповторими неща.

Гигантоманията, подклаждана от безбожните петролни печалби и подправена от стремежа на местното население към лукса, се е превърнала в запазена марка на Дубай.

И тъй като това е сигурно най-свободолюбивото емирство в ОАЕ, необременените от битови грижи граждани си прекарват времето с размах, нарушавайки всички морални, а често и законови норми. Най-безобидното развлечение на дубайската младеж е тренирането на соколи.

Хората отиват в пустинята, подхвърлят в небето гълъб, завързан на дълга връв, и пускат сокол. Хищникът трябва да лови гълъбите. Тези орнитоложки сесии понякога се съчетават с каране на джипове по пясъка – на чист въздух човек може да си позволи малко по-високи скорости.

„Ако не воюва, арабинът дрифти.“ Богатите араби не искат джихад. Те обичат високите скорости и наркотиците. Дубайците си падат най-вече по японските джипове.

Онези, които излизат извън града с лека кола, понякога си правят надбягвания по магистралите или участват в дрифт-състезания. Когато пълният резервоар ти струва 25-30 долара, изкушението да поизгориш малко бензин е неустоимо. Но подобни състезания се случват крайно рядко.

Частно парти „Забавите с коли са нищо. Висшите слоеве си имат съвсем други развлечения – закрити партита. Арабите относително наскоро усетиха вкуса на забранения плод на свободата и сега са като отвързани“, споделя омъжила се за дубайски принц рускиня.

„Представете си който и да е дубайски небостъргач. Сграда като сграда, жилищна – без табели или други отличителни знаци. Най-много пред входа да стои някакъв човек. Отиваш до него и му казваш нужното име и кодовата дума. После влизаш във фоайето, качваш се на съответния етаж.

Виждаш най-обикновена входна врата на апартамент. Но зад нея се крие гигантски клуб с огромен бар, диджей, рулетка и маси за покер. И местните там открито взимат наркотици“.

По думите на емигриралата рускиня в Дубай има традиция да се провеждат тъй наречените „афтърпартита“ – на тях се събират хората след посещение на нормалните легални клубове.

Една от най-популярните дискотеки е White Dubai. Местоположението на частните партита е строго засекретено и е практически невъзможно да попаднеш на тях като външен човек.

Всичко започва към три часа през нощта, гостите се разотиват към 7 сутринта. Най-популярните дни за купон са вторник, петък и събота, но при желание можете да се вихрите до зори всеки един ден от седмицата.

Най-важното е да знаете нужния адрес. В Дубай хазартните игри са забранени, но нелегалните казина за „свои хора“ са отворени почти денонощно „Ако човекът не се ползва с доверие, никога няма да го пуснат на афтърпарти. Но дори ако някой случаен или чужденец попадне на такова парти, той няма да е в равностойно положение с поканените.

Ако се случи полицейска проверка, неканените гости веднага ще бъдат предадени на властите, дори ако допреди малко са седели с местните на една маса и са си обменяли клетви във вечна дружба и братство“, споделя човек, познаващ отблизо организаторите на тези тематични дубайски партита.

„На арабските момчета ще им се размине, те във всички случаи са защитени. Всеки един от тях има някаква власт. Сред тях има не само приближени на семейството на шейха, но и големи бизнесмени и просто „свои“ хора. А всеки турист бързо ще бъде арестуван. И да не дава господ да го хванат на партито с наркотици“.

На въпроса кой все пак организира и контролира тези мероприятия, без да се притеснява от закона, събеседникът ни намекна с потайното си изражение, че става дума за приближени на управляващите. Туристът в ОАЕ трябва да е винаги готов да го предадат. При това рискува не да си изгуби смартфона или портфейла, а да се лиши от свободата си или дори от живота си.

Например превозването на алкохолни напитки през ОАЕ е незаконно, тук действа сух закон. „Лиценз за продажба на алкохол има и в Дубай, и в Аджман.

Между тях се намира Шарджа – най-строгото емирство в страната. Можеш например да си купиш алкохол в Аджман, където има легални магазини, и да потеглиш към Дубай с кола. Още от магазина са започнали да те следят и в Шарджа нагласят ПТП с твое участие.

Идва полиция, оглежда колата и намира алкохол. Край, загазил си. Особено тежко е положението на Рамадан – някои нарочно се блъскат в колите на онези, които се опитват да превозят забранените на тази територия напитки“, предупреждава една бивша московчанка, приела исляма и изпитала на гърба си цялата жестокост на арабските закони.

В Дубай алкохол може да се закупи във всички барове, клубове, в хотелите и в официалните магазини след представяне на специалния лиценз за спиртни напитки.

Жените нямат правото да купуват алкохол в супермаркета – дори там, където това не е забранено. „В бара мога да се напия до безпаметност, но в магазина няма да ми продадат бутилка вино“, отбелязва анонимна информаторка. В Дубай и местните, и туристите могат да си позволят много повече волности, отколкото в останалите 6 емирства на ОАЕ.

Освен относителната свобода в облеклото, тук има и нещо приятно за почитателите на бурните вечери – достъпен алкохол. Легалните спиртни напитки провокират почерпилите се да продължат купона, а веселбата без момичета е хвърляне на дирхами на вятъра.

Затова на партитата винаги има женски антураж, съставен основно от момичета от бившата ОНД – рускини, украинки, белоруски. Всяко едно от момичетата може да бъде ангажирано за продължаване на програмата.

Но много от момичетата си знаят цената. „Един познат пакистанец, син на влиятелни и богати родители, си прибра от едно частно парти руско момиче.

После по думите му събитията се развили доста забавно – те отишли у познатия ми и момичето изведнъж поискало той да й купи обувки. Той казал, че нощем магазините не работят, но девойката не се отчаяла и решила да вземе стойността на обувките в кеш – банкоматите нали са денонощни?

Не се стигнало нито до обувки, нито до секс“, споделя работещ в Дубай европеец, запознат с местния клубен живот. Заради това материалистично и алчно отношение арабите са си съставили своя представа за руските момичета и ги смятат за част от развлеченията.

Цената, която някои плащат за достъпа до висшите кръгове в Дубай, може да се стори на мнозина странна и неприятна. Много момичета стават обект на „спонсорство“ – тоест спят с местни богаташи срещу пари и подаръци. На закритите партита не ходят арабски момичета.

Подробности за това как прекарват те свободното си време също не се разгласяват. С настъпването на вечерта клубовете се пълнят с европейки, които сияят до сутринта по вилите, яхтите, в нелегалните клубове и казина.

„Имам една позната, която живее по тази схема“, споделя същият източник пред lentata.ru. „Тя ми разказа, че веднъж спонсорът й я заподозрял в изневяра, наел хора да я следят и напълнил дома, в който живеели, със скрити камери. Разбира се, за предпочитане е да не се обвързваш с такъв човек“.

„Спонсорираните“ момичета подписват договор за неразгласяване, след което получават около 1500 долара – уж като подарък. „Но дори ако някоя глупачка да се разприказва, тя просто ще бъде депортирана от страната и това е. Тя е пешка, тук такива не ги броят за хора и не се разправят дълго с тях“, добавя източникът.

Много новодошли чужденки си представят реалността в Дубай твърде романтично, като източна приказка, в която ще живеят в разкош и ще въртят на пръста си своя красив принц.

Или по-точно шейх – непременно притежател на луксозно имение и яхта. Нашият източник илюстрира тази тенденция с примера на своя позната.

„Моя приятелка, фотомодел, наскоро се премести да живее в Дубай. Уж не е глупава, но наскоро ми се обади и се похвали, че шейхове са поканили нея и няколко други момичета на една яхта – просто да се повозят. Срещу заплащане. Искаше ми се да й кажа „Ти акъл имаш ли?“.

Там това се случва постоянно и навсякъде. Но ако говорим за партита, на яхта, нещата са по-сигурни – поне шансът да те хване полицията е по-малък“. Често дошлите от чужбина момичета губят връзка с реалността и не осъзнават, че ще трябва да се отплатят за щедростта на местните богаташи по местни тарифи.

Забранени вещества Нелегалните партита трябва да включват и нелегални вещества – иначе няма смисъл да се правят тайно. Закритите дубайски купони – както в небостъргачите с казина и диджеи, така и в частните вили с пантери и леопарди – предлагат на гостите разнообразен асортимент от психотропни вещества за всеки вкус.

„Сред европейските емигранти най-популярната дрога е ЛСД. Местните наблягат основно на тревата. Момичетата предпочитат кокаин на цена хиляда долара грама“, споделя анонимен източник. „Смята се, че веществата се докарват от Оман с лодки. Марките се крият между страниците на книги, конопът се опакова в различни хартии. За нещо по-силно не мога да говоря – страх ме е да си го помисля дори“.

Като алтернатива на известните наркотици почитателите на забранените забави наблягат и на силни медикаменти, които според осведомени източници действат не по-зле от „нещо качествено и силно“.
Например употребява се „аптекарска дрога“, продаваща се под името „лирика“. Опасна и смъртоносна. „В Дубай е много лесно да станеш наркоман.

И то да се закачиш за цял живот. Имам един познат иранец (той впрочем беше доста известен телевизионен водещ), който веднъж го помолили да прекара едно пакетче и да го предаде на нужните хора.

В крайна сметка го хванали, очакваше го смъртна присъда, но един от петимата съдии отказа да го осъди на смърт и го оставиха жив. Той никога няма да излезе на свобода,“ разказва друг пожелал да остане анонимен източник.

Продължете с четенето

Новини

Страхотна вест! Падна първи сняг в България! Трупа яко ВИДЕО

Published

onСняг заваля над заслона „Тевно езеро“, намиращ се в Пирин планина, на източния бряг на Тевното езеро с 2512 метра надморска височина, съобщи сайтът „Метео Балканс“.

Двуетажната постройка, която се вижда от заснетото видео, е затрупана от сняг.

В заслона се предлагат топла храна и напитки, той е  електрифициран чрез собствен генератор, взима питейната вода от извор над заслона и няма опасност за туристите.
Продължете с четенето

Новини

Александра Фейгин спечели златния медал в международния турнир по фигурно пързаляне

Published

onАлександра Фейгин спечели златния медал при жените в десетото издание на международния турнир по фигурно пързаляне Купа „Денкова-Стависки“, който се проведе в Зимния дворец в София.

Състезателката на клуб „Денкова-Стависки“ получи за волната си програма втора по сила оценка от 99.48 точки, от които 44.52 за технически елементи и 54.96 за компоненти на програмата. Фейгин обаче беше първа в кратката програма и с общ сбор от 157.76 точки триумфира в надпреварата.

Втора е Миа Каролин Риса Гомес (Норвегия) със 156.51 точки, а трета се нареди Елена Агостинели от Италия със 150.20 точки.

В състезанието участват още четири националки. Кристина Григорова е четвърта със 150.18 точки, въпреки че беше втора в кратката програма. Ивелина Байчева е на седмо място със 126.19 точки, Симона Георгиева е десета със 115.96, а Мария Ставрева е на 13-о място с 84.00 точки.

При девойките победителка е българката Киара Христова със 137.76 точки, следвана от представителките на Турция Фатма Яде Карликли със 119.42 и Анна Денис Йоздемир със 117.80 точки.

Криста Георгиева се нареди на пето място със 115.36 точки, а останалите българки са след десета позиция в подреждането.

При мъжете златото взе Бурак Демирбога от Турция с 220.23 точки.

Беат Шюмперли зае четвърто място със 167.63 точки, Филип Каймакчиев е пети със 167.05, Лари Луполоувър е на шеста позиция със 145.68 точки, а Александър Златков не излезе за волната програма.

При юношите първи е Михаел Мосхаев (Израел) със 114.99 точки, следван от българите Росен Пеев със 107.90 и Александър Качамаков с 93.11 точки.

В турнира участваха около 270 състезатели във всички възрасти от България, Турция, Италия, Сърбия, Казахстан, Израел, Украйна, Австрия, Хърватия, Гърция, Норвегия, Великобритания и други.
Продължете с четенето

Новини

Лична драма: Юлиан Константинов е съсипан, разбра се защо жена му го напусна

Published

onЮлиан Константинов е сред българските известни личности, които като цяло се харесват на хората. Той стана особено популярен в ролята си на ко водещ в предаването „На кафе“ по Нова телевизия. Оказва се обаче, че колкото и харизматичен да е за зрителите, в личния му живот не всичко е розово. Стана ясно и защо жената на Юлиан Константинов е взела решение да се разведе с него.

Оперният певец Юлиан Константинов се намира в един от най-тежките периоди от живота си, защото дългогодишната му съпруга Юлия се разведе с него, пишат от show.blitz.bg. Причината е предвидима – изневяра. Според запознати със семейния живот на 56-годишния панелист в „На кафе“ става въпрос за знойна блондинка от Пловдив, която му взела акъла и за която жена му разбрала. Освен това тази изневяра съвсем не била първата.

Докато в началото за похожденията на Константинов знаели малцина от обкръжението му, благодарение на медиите, преди 6 години последното му любовно увлечение станало достояние на цяла България. Юлия не могла да преглътне публичния резил и подала молба за развод. Че вече е разведен мъж, братът на войлейболния ас Пламен Константинов потвърди в едно от изданията на „На кафе“.

„Юлиан беше съсипан. Какво ли не направи, за да му прости, но жена му беше много наранена“, споделят техни приятели. Двамата били заедно от 20 години, през половината от които били само гаджета. Предложението му за брак изобщо не било романтично. „Какви ли не работи измислят хората – вадят пръстени от някакви супи или рула, водят момичетата на върхове и падат на колене. Този драматизъм го има и в нашия жанр. Но приличам ли ви на характерен оперен певец? Точно затова не го направих така“, разказвал е Юлиан.

Решението за развод било изненада за най-близките им хора, тъй като Юлиан и Юлия смятали, че имат кармична връзка. Освен съвпаденията със собствените им имена се оказало, че и братята им са учили в един клас и носят едно и също име – Пламен. Даже и бабите на Юлия и Юлиан са с името Елена. Срещнали се случайно в столичен трамвай номер 9. „Познах го, без да го бях виждала преди“, споделяла е русокосата красавица за първата среща с бившия си мъж. Тогава тя била едва на 17 години, а страната ни преживявала тежка финансова криза. Двамата живеели на ръба, с много ограничен бюджет.

„Почти нямаше къде да се ходи – излизахме на сладкарница, купувахме си дъвки и „Туйкс“, който разделяхме на две, беше много актуален“, спомня си Юлия. Тя била запленена от певческия му талант, а световноизвестният бас току-що бил изкарал казармата. Колебаел се какво да кандидатства и първоначално планирал да е в специалност „Естрада” в Консерваторията.

Юлия пък завършила гимназия и започнала да учи „Финанси и кредит“ с профил „Банково дело“ в тогавашния ВИИ „Карл Маркс“. Дипломира се и 4 години работи в банка, като стига до шеф на „Кореспондентски отношения“. Точно тогава обаче е периодът на големите фалити и банката, в която работела, била закрита.

През 1992 г. Юлиан направил дебюта си на софийска сцена, а след това завалели предложенията за участия по цял свят. Двамата още не били официално женени, но Юлия го следвала навсякъде и заедно обиколили света – пътували до Аржентина, Австралия, Япония, Щатите, Германия, Франция, Италия и Испания. През 1998 г. Константинов паднал на крака пред входната врата на дома им, а Юлия получила пръстен с 9 диаманта, предаван от поколение на поколение в рода му.

Съпругата му се оказала петата жена в семейството, която носела на ръката си старинното бижу. Двамата сложили подпис в гражданското на 30 октомври. Сватбената церемония била на следващия ден във вече забранената за венчавки катедрала „Св. Александър Невски“, а веселбата – в ресторант „Максим”. Година по-късно се ражда по-големият им син Георги, кръстен на бащата на певеца. 7 години по-късно се ражда и по-малкият Никола. Нито един от двамата им сина обаче не е наследил певческия талант на татко си.

Заради Юлия, която е собственик на популярни сайтове за мода, култура и лайфстайл, преди десетина години той ограничил пътуванията до минимум, тъй като искал да е по-близо до семейството си. Константинов чувствително намалил броя на ангажиментите си, макар че му било мъчно за голямата сцена. Уви, това не спасило брака му, пише „Хотарена“. Според запознати, в момента Юлиан Константинов е в доста тежки отношения с вече бившата си жена. Ако се вярва на слуховете, съпругата му дори го обвинявала в домашно насилие и си изкарала ограничителна заповед срещу него. В момента дамата имала нов мъж до себе си.
Продължете с четенето
Реклама

Интересни

Новини3 месеца ago

Страхотна вест! Падна първи сняг в България! Трупа яко ВИДЕО

Сняг заваля над заслона „Тевно езеро“, намиращ се в Пирин планина, на източния бряг на Тевното езеро с 2512 метра...

Новини3 месеца ago

Александра Фейгин спечели златния медал в международния турнир по фигурно пързаляне

Александра Фейгин спечели златния медал при жените в десетото издание на международния турнир по фигурно пързаляне Купа „Денкова-Стависки“, който се...

Новини3 месеца ago

Лична драма: Юлиан Константинов е съсипан, разбра се защо жена му го напусна

Юлиан Константинов е сред българските известни личности, които като цяло се харесват на хората. Той стана особено популярен в ролята си...

Новини3 месеца ago

Покойната съпруга на Иво Аръков била адвокатка и

Иво Аръков има зад гърба си брак с руска адвокатка, която починала миналата година през октомври в Лондон. След разлъката двамата...

Новини4 месеца ago

ООН извади България от списъка на развитите страни

България вече не е от групата на най-високо развитите държави в света. Това показва класация на Индекса на човешкото развитие...

Новини4 месеца ago

Скръбна вест: Отиде си любима на поколения българи актриса

След дълго и тежко боледуване на 74 години почина актрисата Добринка Станкова, съобщи Lupa.bg, като се позова на близки до семейството й....

Новини4 месеца ago

Голяма верига хранителни магазини стъпва в България, търсят служители за 1450 лeвa бруто

Гepмaнcĸaтa вepигa мaгaзини зa xpaнитeлни cтoĸи Міх Маrkt oфициaлнo влизa нa бългapcĸия пaзap, cлeд ĸaтo пpeди няĸoлĸo мeceцa ce зaгoвopи...

Новини4 месеца ago

Унгария подписва нов договор с „Газпром“ при много по-изгодни цени и условия…

Докато намалява доставките за едни, руският концерн е щедър към други Унгария съобщи, че е подписала нова сделка с руския...

Новини4 месеца ago

Родители убиват детето си, а след това лекарят открива покъртителна бележка в ръката на момчето

Това е история за малко момче с голямо сърце. И това е история, която всеки трябва да прочете. Историята е...

Новини4 месеца ago

Владимир Путин обяви мобилизация в Русия и заплаши Запада

Руският президент Владимир Путин отправи обръщение към руснаците. В него той обяви частична мобилизация на населението. За да защитим нашата...

Новини4 месеца ago

Нагло пияната и дрогирана ученичка Диана, която помете 5 коли, се примоли жално, иска на училище

Софийският районен съд реши 18-годишното момиче, което помете пет коли след употреба на алкохол и наркотици, да бъде освободено от ареста с мярка за неотклонение „парична гаранция в...

Новини4 месеца ago

Огромна трагедия с жена на улица “Първи май“, приготвила си дрехи за погребението и се обесила

62-годишна кърджалийка сложи край на живота си около 18:00 часа вчера, пише 24rodopi.com. Самотно живеещата жена приготвила дрехи за погребението...

Новини4 месеца ago

Христо Гърбов: Омерзен съм от избори! Политиците са по-големи актьори и от нас актьорите

Христо Гърбов казва, че е загубил надежда за възстановяването на България. Актьорът, който скоро ще отпразнува 65-ия си рожден ден,...

Новини4 месеца ago

Ядрени подводници на Русия изплуваха край Аляска

Руската армия изживява най-тежкия си момент от войната, откакто украинските войници предприеха контранастъпление, в резултат на което си върнаха някои...

Новини4 месеца ago

Внимание! Банките започват проверки откъде са парите в сметките ви

Медийни публикации и сигнали за пране на пари ще са основание за вземане на мерки Банките в ЕС, включително в...

Новини4 месеца ago

Вият сирени! Мълния уби 28-годишен мъж в гаража му в Ямбол! Парамедиците са в шок

Трагичен инцидент уби млад мъж в гараж. „Мъж на 28 години загина след удар от гръмотевица в гараж в ямболското...

Новини4 месеца ago

ИЗВЪНРЕДНО! Емили дрогирана на тротинетката, чака я затвор

Емили, станал/а известна с рисковото си каране на тротинетка, е в „Пирогов” с охлузвания след удар в микробус, за който...

Новини4 месеца ago

ИЗВЪНРЕДНО! Германия спира да приема украинци

Поради големия брой бежанци от Украйна и лица, търсещи убежище от други страни, дванадесет от 16-те германски провинции в момента...

Новини4 месеца ago

Потвърдено: Акцията на ДАНС в „Булгаргаз“ е срещу Киро Петков и Асен Василев! Ще ги арестуват ли!?

Агенти на ДАНС влязоха в Министерството на енергетиката и  Булгаргаз“, съобщи БНР. Само от прокуратурата засега не потвърждават информацията. Най-вероятно...

Новини4 месеца ago

Шефът на БНБ разкри: Ето какво ще стане с доходите и левовете ви в банката след преминаването в евро

Присъединяването към Еврозоната ще доведе до увеличаване на доходите. Това бомбастично изявление направи управителят на Българската народна банка Димитър Радев....

Реклама

Trending

Copyright © 2022