Свържете се с нас

Новини

Сподели! Нека всички прочетат! Пророчицата с рентгенови очи: България стои на…

Published

on

„Ти не си екстрасенс, ти се лечител, не се отчайвай, продължавай! Ти трябва да помагаш на хората!“. Това завещала на старозагорката Момера Пенчева Ванга при една от последните им срещи. На нея пророчицата разрешила на съпруга и да запише с диктофон целия им разговор.

Сега той е една от реликвите на лечителката. „Срещали сме се може би 5-6 пъти, понякога тя ме е „викала“, друг път аз имах нужда от нея“, пояснява Момера простичко обяснимата близост на двете сродни души. Самата тя определя Ванга с една единствена дума: „Светица“, пише „Стандарт“.

Случайно или не, но феноменалните способности се пробуждат у Момера точно на рождения й ден 11 юли преди повече от 25 години. Душата й изгаряла от болка. Само десетина дни преди това е загубила любимия си баща. Гордият габровски предприемач, когото не успяват да пречупят всичките злини на комунизма – национализацията, концлагерите на смъртта, постоянните гонения на фамилията, напуснал този свят малко преди да навърши 79 г. На помена у тях били все близки и познати хора.

В един момент Момера изведнъж „видяла“ през дрехите като на рентген туптящото сърце на 65-годишен родственик. Картината била толкова жива, така подробна, с всички детайли, нюанси и цветове, че тя направо се стреснала. Вечерта споделила с майка си и съпруга си преживяното, но и двамата не й повярвали и дори се притеснили дали не е болна нещо.   След няколко месеца при нова, случайна среща със същия човек Момера буквално изригнала. Без да я карат, и без тя да иска, започнала да разказва за заболяването му – базедова болест. Описала съвсем точно симптомите, стадия на заболяването, при кои лекари е ходил, какви лекарства взема.

Въпросният мъж и близките му останали като гръмнати от безпогрешната диагноза и най-вече от надеждата, която им дала тя. Дори в онова време на недоверие и остракизъм към подобни феномени слухът за лечителската дарба на Момера се разнесъл като мълния. Тогава тя работела като счетоводителка в старозагорския клон на „Мототехника и автосервиз“.

От сутрин до вечер тук започнали да се тълпят хора, всеки със своята болка. И тя със свито сърце, тайно от властите и от шефовете, се опитвала да помогне на всеки. Един от най-незаличимите й спомени от този период е случаят с 8-9 годишно незрящо дете. „Не знаех какво трябва да направя, но по време на сеанса с цялата си душа поисках то да прогледне“, връща лентата назад Момера. На излизане от сервиза сляпото момче изведнъж попитало: „Майко, защо вдигат тази кола?…“

Момера само чула радостните писъци отвън  на двора и разбрала безкрайно щастлива, че е успяла. На следващата година тя самата решава да потърси някакво обяснение за своите способности.

И най-странното е, че го намира в Института по марксизъм-ленинизъм към тогавашния Градски комитет на БКП в София. По инициатива на младоците от тогавашния дискусионен клуб „Човек, Екология, Космос“ към института я подлагат на пълни изследвания. Медицински светила отсичат без колебания: психически и физически здрава. Вкарват я в една болница и пред изумените погледи на лекари и пациенти Момера прави безпогрешни диагнози, описва в детайли историята на всяко заболяване. „Съдбата ни е програмирала с 99%  даденост и само 1% дарба, но с усърдие, воля, желание и труд всеки от нас може да доразвие тези заложби до 50-60 на сто“, убедена е лечителката.

Именно на това се посвещава тя след промените, когато и у нас падат всички табута върху необяснимите явления. Заедно със свои колеги по съдба предприема дълго пътешествие из Европа.  Най-дълго се задържат в Русия, където лекари и учени са широко отворени към феномените. По настояване на известния московски хирург акад. Дадвани самата Момера завършва с отличие пълния тригодишен курс за медсестра в Московския медицински институт. Пишат и само две четворки – по охрана на труда и физкултура.

По време на престоя си в Русия лечителката участва и в груповите лечителни сеанси на проф. Мордашев на пострадали от радиацията при аварията в Чернобил. Те се провеждали в Украйна и в Двореца на спорта в руската столица. В тези сеанси участвали още редица екстрасенси и бионерготерапевти от Русия и България. Но според очевидци само при Момера имало стълпотворение от хора, които искали да изпитат лечебната сила на нейната биоенергия.

И някои от тях твърдели, че са почувствали облекчение още в залата.  Плодотворният й престой в Русия обаче е свързан и с два опита за покушение над Момера. Тя не обича да си припомня тези кошмарни мигове, но така или иначе те са факт. Първият опит е по време на груповите сеанси и демонстрации в двореца на спорта в Москва. Веднъж на първия ред седнали трима странни мъже, облечени еднакво в кожени шуби като извадени от калъп.

Малко след това на Момера и прилошало, започнала да се задушава, но по нейни признания успяла да се концентрира и да изгради енергиен щит срещу концентрирания поток от отрицателна енергия. Според една от най-любопитните версии агенти на всемогъщата тогава КГБ са изпробвали нов вид психотронно оръжие върху лечителката, за да разберат как ще действа върху човек с необикновени способности. В Санкт Петербург пък съвсем непозната жена, очевидно пак от службите, се опитала да я отрови.

По време на дългата визита на групата български екстрасенси за сигурността им се грижели прославените „червени барети“. Въпреки това след демонстрация към Момера се приближила непозната жена и с усмивка и предложила пастичка. Старозагорската лечителка помислила, че домакините черпят и си взела един сладкиш да го опита. Малко след това усетила, че й става лошо, за миг дори загубила съзнание.

Слава богу, около нея били куп лекари и приятели с дарба на лечители. След това й разказали, че са й направили спасителна промивка на стомаха с противоотровен коктейл от водка, сол и вода. Той предизвикал бързо и обилно повръщане и лечителката била спасена от сигурна смърт. И това покушение се приписва на КГБ. Според капацитети зловещите тайни служби искали да изпробват как ще подейства нов вид бързодействаща отрова върху чудотворци като Момера със силно биополе, което буквално ги пази като щит.

Лабораторните изследвания в  престижни институти и академии в Русия – в Санкт Петербург, Москва, Сибир, наистина потвърдили изключително силната биоенергия на Момера. Доказало го и Кирлиановата фотография.

На снимките около пръстите и около гръдния кош ясно се откроявали плътни няколко сантиметрови светли полета.

И за нея, и за науката те са единственото разумно обяснение за необикновените й лечителски способности. „При сеанс от моето тяло се отделят частици, учените ги наричат „ментиони“, които зареждат и освобождават от болката пациента, към който съм се концентрирала изцяло“, пояснява лечебния ефект от своите сеанси Момера.

Въпреки рентгеновата си памет тя самата не е правила сметки на колко хора е помогнала, колко семейства е ощастливила. Миоми, кисти, бучки, брадавици, циреи и всякакви доброкачествени образувания, гастрити, колити, неврити и всякакви възпаления – това са само малка част от болежките, които тя премахва като с вълшебна пръчица само след няколко сеанса.

Момера пази пълна дискретност за най-видните си пациенти. Само от снимките в двете й издадени книги човек може да се досети, че сред тях са може би футболният гений Диего Марадона, семейството на емира на Дубай, попзвездата Филип Киркоров, актрисата Аня Пенчева и още куп политици, държавници и шоузвезди.

Голямата болка на Момера е, че за съжаление не може да лекува недъзите в обществото. „Ако имах тази възможност бих започнала от духовното здраве на нацията“, признава тя. Лакомията, егоизмът, омразата, жаждата за власт според нея са първопричината за много тежки престъпления, а и за духовното здраве и просперитета на една държава. „България все още стои на подвижни пясъци, ще стъпим на здраво едва към 2020 г.“, смята пророчицата с рентгенови очи.

Новини

Бойко Борисов става премиер. Петков бяга от страната, а Лена Бориславова влиза в ролята на Мата Хари на Борисов

Published

on

Бойко Борисов става премиер. Петков бяга от страната, а Лена Бориславова влиза в ролята на Мата Хари на Борисов.

Сценарият вече се променя и тези, които не понасяха Борисов вече си мечтаят за неговото завръщане във властта след това крадливо, абсурдно и некадърно правителство на Петков. Петков съсипа държавата, съсипа гражданите и бизнеса. Не може да реши нито един проблем на хората.

Съсредоточен е да прави стартъпи на приближени хора. Държавата не е стартъп, за да раздуеш изкуствено цената и да я продадеш с печалба, възмущават се граждани. На фона на всичко това искаме обратно Борисов, виждайки ужаса управлението на Петков и Василев. Като попитахме как виждат следващото управление, недоволните граждани споделиха, че според тях Борисов отново става премиер на България, Киро Петков и Василев бягат от страната заради народната любов, а Лена Бориславова се превръща в новата Мата Хари на Борисов.

Кристиян Коев

Продължете с четенето

Новини

Светът спря, изтече секретен гриф: Ето кои държави са новите цели на Владимир Путин

Published

on

Руският президент Владимир Путин каза, че Русия ще си направи изводите, ако в Киев бъдат доставени ракети с голям обсег, предаде Газета.ру.

„Тогава са необходими ракети, да. Да, но ако те са и ще бъдат доставени, ние ще направим подходящите изводи от това и ще използваме нашите оръжия, каквито имаме достатъчно“, каза президентът в ефира на програмата „Москва. Кремъл. Путин“ по телевизионния канал „Русия 1“.

Путин уточни, че ще бъдат нанесени удари по обекти, които руската армия все още не е докоснала.

Президентът не уточни какви цели има предвид.

Владимир Путин каза в интервюто, откъс от което агенциите пуснаха в събота, че руските противовъздушни системи „схрускват като ядки“ използваните от Украйна оръжия. Не стана съвсем ясно дали е имал предвид и доставяното от чужбина въоръжение.

Какви ракети гласи за изпращане Западът

Британският премиер Борис Джонсън обсъди с украинския президент Владимир Зеленски доставката за Киев на оръжия с по-голям обсег на действие.

Германия обеща крилати ракети, ракетна артилерия, безпилотни самолети, противорадарни ракети и бомби. Радиусът на действие на системите е 40 км, височината – 20 км.

Испания ще достави на Украйна ракети за противовъздушна отбрана и танкове „Леопард“. Вестник „Паис“ пише, цитиран от Ройтерс, испанското министерство на отбраната финализира доставката за Киев на зенитно-ракетни комплекси с малък обсег „Шорад Аспиде“ (Shorad Aspide), които испанската армия е заменила с по-усъвършенствана система.

САЩ ще изпратят на Украйна малък брой високотехнологични ракетни системи със среден обсег, въоръжение, за което украинските лидери отдавна настояват, докато се опитват да спрат напредването на руските сили в Донбас, предаде АП. Сред предвидените за изпращане в Украйна оръжия са високомобилните артилерийски ракетни системи, известни като HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System), производство на Lockheed Martin. Тези оръжия имат обсег до 300 км, но боеприпасите, които ще се доставят за Украйна ще бъдат с обсег около 80 км, като от Киев са уверили, че няма да използват въпросните ракетни системи за атаки срещу територията на Русия.

Президентът Джо Байдън каза, че САЩ ще доставят такива ракети, само ако са уверени, че те няма да се използват по цели в Русия.

Военни експерти отбелязват, че обсегът на тези американски ракети е малко по-голям от този на аналогични руски реактивни системи за залпов огън, което ще позволи на украинските сили да атакуват артилерията на противника, без да влизат в обсега на неговия ответен огън.

Продължете с четенето

Новини

Наша топ-астроложка направи хороскоп на Кирил Петков и онемя от това, което го чака

Published

on

Лунно затъмнение в комбинация с ретрограден Меркурий клатят сериозно кабинета. Това коментира астроложката Марги Паскалева, специално за Телеграф.

В понеделник в 07,14 часа българско време бе пълнолуние на 25 градуса в опасния знак Скорпион (символ на пари, задкулисие, война) и успоредно с това има пълно лунно затъмнение.

Според астрологията този тип космически сенки оказват влияние върху личния и обществения живот на хората, върху съдбата на държавите няколко месеца напред в бъдещето.

Емоции

„Затъмнението е кацнало точно върху рождения Уран (даващ непредвидимост, революции) в Скорпион в хороскопа на премиера Кирил Петков, който е зодия Овен. Там заедно с други планети се оформя злотворна тау квадратура“, анализира звездните знаци Паскалева. По думите й тази небесна конфигурация има широкообхватна материализация на Земята.

От една страна, е застрашено коалиционното правителство, което, ако се размине само с ремонт и смяна на министри, би било чудо. „Премиерът не трябва да робува на емоции, а на хладен ум и да бъде особено дипломатичен. В същото време в личен и семеен план при него ще има рискови обстоятелства, но не бих желала да влизам в повече подробности“, намекна топастроложката за възможни компромати или инциденти.

Кървава Луна

Днешното лунно затъмнение е първото за 2022 година и е видимо рано сутринта и от територията на България. При него месечината е най-близо до Земята (в перигей), а поради червеникавия си оттенък е наричана „Кървава Луна“ (Суперлуна).

“Затъмненията винаги са плашели хората поради своето мощно влияние, известно още от древността и доказано във времето. По тях древните звездобройци са правели своите предсказания за предстоящи събития, за реколтата и т.н.”, разяснява Паскалева. Заявява, че от астрологична гледна точка това пълно лунно затъмнение в Скорпион е белег за голяма трансформация и болезнени промени.

„В хороскопа на затъмнението Слънцето и Луната са в хармоничен аспект с Плутон (в Козирог), но образуват тежък предизвикателен аспект със Сатурн (във Водолей). Сатурн се свързва с управлението на страната и институциите, държавния имидж, икономиката, строителството, бизнеса с недвижими имоти, миннодобивната индустрия и мините, изпитанията, ограниченията, контрола. И като сглобим цялата картина от планетите, знаците и аспектите, можем да заключим, че ни очакват изпитания, меко казано“, заявява астроложката.

В личен план тя предупреди, че навлизаме в етап на много интензивни чувства и преживявания – критичност, ревност, силно желание за доминиране, манипулации, мнителност, отмъстителност, крайности в поведението и действията.

Късметлии

Все пак ще има и хора, които ще извадят полза от енергията, отделена при затъмнението на 16 май. Тя ще духа в платната на родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Коя тяхна житейска сфера ще бъде подпомогната от космическия ритмус обаче зависи от личния хороскоп на всеки. „Някои ще имат успех в кариерата или бизнеса, други в любовта или важни събития в семейството. Дори и да възникнат стресови ситуации, при всички случаи изходът за тези хора ще е положителен и обновяващ“, гарантира столичанката.

Небосклон

На небосклона в момента действа и Меркурий, който е ретрограден от 10 май до 3 юни. Тази планета отговаря за сфери като транспорт, комуникации, лични и договорни отношения, техника. При смяната на своя ход по небосклона зачестяват катастрофи, интриги, тръгват протести в различни сектори, но най-вече транспорт, медицина, сигурност.

В управляващата коалиция се пишат още по-тежки турболенции между 23 май и 13 юни, когато Меркурий, вървейки назад, ще се върне в знака Телец, който орисва и хороскопа на България.

Паскалева изчисли, че напрежението ще бъде най-силно за родените през последните 5-6 дни на знаците с асцендент и други рождени планети между 24 и 30 градуса на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

„Независимо под кой знак сте родени, може да имате планети в тези знаци и трябва да сте особено внимателни в контактите, в преговорите, при работа с документи и информация, по време на път. До средата на другия месец не купувайте нова скъпа техника, битови уреди, машини, автомобил, телефон. Не правете планови операции, не подписвайте нови договори.

Препоръчително е да избягвате и пътуване на дълъг път до 14 юни заради риска от ПТП“, изрежда астроложката подмолните камъни през астропериода. Изтъква, че все пак времето на ретроградния Меркурий е добро за корекции, ревизии, ремонти или довършване на поизостанали ангажименти.

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

Новини3 седмици ago

Бойко Борисов става премиер. Петков бяга от страната, а Лена Бориславова влиза в ролята на Мата Хари на Борисов

Бойко Борисов става премиер. Петков бяга от страната, а Лена Бориславова влиза в ролята на Мата Хари на Борисов. Сценарият...

Новини3 седмици ago

Светът спря, изтече секретен гриф: Ето кои държави са новите цели на Владимир Путин

Руският президент Владимир Путин каза, че Русия ще си направи изводите, ако в Киев бъдат доставени ракети с голям обсег,...

Новини4 седмици ago

Наша топ-астроложка направи хороскоп на Кирил Петков и онемя от това, което го чака

Лунно затъмнение в комбинация с ретрограден Меркурий клатят сериозно кабинета. Това коментира астроложката Марги Паскалева, специално за Телеграф. В понеделник в 07,14...

Новини4 седмици ago

Извънредно! Масов бой в Народното събрание ВИДЕО

Бой в пленарна зала. Представители на „Възраждане“ и „Продължаваме промяната“ си спретнаха кютек. Причината е спор за Закона за досиетата. ...

Новини4 седмици ago

Как ще реагират русофилите, ако Путин нахлуе в България? Ще го посрещнат с хляб и сол ли?

Коментар на Веселин Стойнев за “Дойче Веле”. Стефан Янев си тръгва. Но русофили в България има колкото щеш. Ако Путин...

Новини4 седмици ago

Този път брадвата дойде от Домусчиев, премиерът Петков не може да повярва какво го сполетя, народът по улиците

Работодателските организации подготвят протест в края на юни заради неизпълнените от правителството ангажименти в енергийната сфера. Определени са две дати...

Новини4 седмици ago

Да си го кажем в очите: Ето как управляващите искат ни превърнат в страна от доносници за 2 лева!

Парични бонуси за хора, подали сигнали за данъчни нарушения, обмислят управляващите. Ако някой подаде сигнал за укрити данъци и те...

Новини4 седмици ago

Историческо! Турция смени името си! Няма да повярвате как ще наричаме съседката си, дръжте се!

Турция ще подаде официално искане до Организацията на обединените нации и други международни организации за промяна на начина, по който...

Новини4 седмици ago

Шаман от Мурманск предрече нова могъща империя с участието на България

България ще стане в скоро време част от изключително могъща империя. Това предсказание направи шаманът Елвил, който живее в най-северната...

Новини4 седмици ago

Ето къде е скрил най-близките си Путин след началото на войната

Владимир Путин е евакуирал членовете на семейството си в бункер в Сибир. Това твърди руският политолог и историк Валери Соловей. По...

Новини4 седмици ago

Като в апокалиптичен филм! Бедствие край София. Невиждан потоп заля града

Повече от час над Перник се излива пороен дъжд, улиците заприличаха на плавателни канали, външноградската магистрала при автогарата също бе...

Новини4 седмици ago

ИЗВЪНРЕДНО: Правителствените линии пламнаха! Жестоко меле на 153 км на АМ Тракия, този път не са случайни

Инцидент с автомобил на посолството на САЩ е станал на автомагистрала „Тракия“ в района на град Раковски. По данни на...

Новини4 седмици ago

Размаза ги. Бойко Борисов нанесе брутален шамар на българското правителство

„Когато не можеш да свършиш работа, се оправдаваш с войната. Те имаха да свършат една работа с бежанците и не...

Новини4 седмици ago

Асфалтът се изрови. Токът в града спря. Хората плачат. Потоп удави Перник

Истински потоп удави Перник във вторник привечер. Реки се изляха по пътните артерии вследствие на проливния дъжд и предизвикаха образуването...

Без категория4 седмици ago

Абсурдът, наречен казарма и защо не трябва да се връща

Днешните младежи не са застрашени от онзи глупав абсурд, наречен казарма, но периодично рaзни чичковци и дядовци, предимно с лява...

Новини4 седмици ago

Над Садово 20 минути се образува черен облак, хората изтръпнаха. Отприщи се ад, нищо не остана здраво

Градушка с големината на орех падна в Садово, съобщава bTV. За 15 минути всичко e побеляло, а реколтата е унищожена. По предварителна...

Новини4 седмици ago

Какво се случва в България, вече вдигнаха хеликоптерите! На мястото всичко е в пламъци, властите се видяха в чудо

Хеликоптер се е включил в гасенето на пожарите в Рила, съобщиха от Югозападното държавно предприятие(ЮЗДП). Машината е направила две облитания...

Новини4 седмици ago

Руската мечка извади голямата брадва и започна Европа по домова книга! Кошмарът току-що застигна и Германия!

Руският концерн „Газпром“ съобщи във вторник, че спира доставките на газ за датската фирма „Йорстед“ и на компанията „Шел Енерджи“ по...

Новини4 седмици ago

И тя го отнесе! Генвът за Путин се стовари централно върху легендата Алла Пугачова

Колкото по-нисък интелект, толкова по-гръмки оскърбления – отвърна от Израел изпълнителката на “Милион червени рози“ „Колкото по-нисък интелект, толкова по-гръмки...

Новини4 седмици ago

Връщаме се в блатото. Проф. Радка Аргирова съобщи смразяваща кръвта новина

„Мисля, че е мое задължение да казвам истината. Аз не се страхувам, но това значи, че хората не искат да...

Реклама

Trending

Copyright © 2022