Свържете се с нас

Новини

Топастроложката Алена: Датата на вота 4 април е пагубна

Published

on

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена с прогноза какво вещае датата на вота избрана окончателно от президента Румен Радев – 4 април 2021 година. Специално за читателите на bgdnes.bg, Алена показва какви слабости или пък плюсове има за партиите и за държавата ни избраната дата, както и какво щеше да се случи, ако вотът бе нарочен наистина за 28 март…

28 март 2021 г.
На 7.12.2020 година президентът Радев обяви с нетърпящ възражение тон, че следващите парламентарни избори ще се проведат на 28 март 2021 година, а когато му дойде времето ще издаде указа. Вместо указ след консултации без смисъл с извънпарламентарните партии и с демонстративно проявено неуважение към парламентарно представените, включително и към БСП, въпреки усмивките и благите двустранни декларации неочаквано датата бе сменена.
Колкото повече време минава от 7.12.2020 година, когато бе обявена първата изборна дата и от 14.1.2021 година, на обявяването след подписан указ на втората, толкова повече нова номерологична информация избликва от двете дати.

Денят 7 декември 2021 година беше подвластен на Луната, обещава меланхолия на изборите на 28 март, слаба избирателна активност и обещава война.
Денят 14.1.2021 е четвъртък – ден на Юпитер. Президента Радев е импулсивно е решил или някой му е пошепнал, че денят носи повече действие. Само дето не му е казал, че импулсивните действия не обещават повишена избирателна активност, а водят към война и нищо друго. Действието е разпиляно, а не концентрирано в едно направление, което засилва възможността избирателната активност да е по-малка дори от тази на 28 март. Войната ще е между партиите, между тях и президента Радев, заради стореното им от него “добро” с променената дата, вътрешнопартийни боричкания, изявени дори в изборния ден, война между избиратели провокирана от тези за които омразата е двигател за действията им. Най-страшната е войната на президента с католиците, протестантите, арменците, празнуващи Великден, с евреите заради Пасха, които нямат причина да пренебрегнат празниците си заради новия изборен ден. Пролетната ваканция на децата също ще си вземе своето. С датата 4 април Радев на никого не помага, каквото и да си мисли, доколкото е способен да разсъждава в дълбочина, но успешно вреди на всички, включително и на българите зад граница, за които толкова милееше и на чиито гласове разчиташе, а за някои от извънпарламентарните партии бяха и спасителният електорат.
Избори на 4.4.2021 година

С указа си и импулсивното си, неаргументирано с никакъв смислен и безсмислен аргумент хрумване да смени датата на изборите само проформа с една седмица президентът Радев съсипа всички малки партии и извънпарламентарните мечтатели за власт.
Все още се питам кой подсказа на президента датата 4.4.2021 година като възможен добър изборен ден, без да е ясно за кого? Партии много, всяка със своите заложби и изисквания, чиито изчисления изискват дни работа, за да се даде точната информация коя и как би успяла.

За България
За България денят 4.4.2021 година отново се описва с една дума – война, заради тежка кармична разплата, подтикната, както вече споменах по-горе, не заради пари, които не са без значение, а заради мераците на извънпарламентарни партии и коалиции да са на всяка цена в управлението на държавата, да консумират властта, до степен сами да си пречат, да се спъват и да се провалят. Народът продължава да е разделен и смазан от омраза, а болният от омраза с разум не гласува и е роб на емоциите си.
Нелепото хрумване на президента, сякаш изборите са детско забавление, носи само агресия, но насочена предимно към него самия, защото пак прибърза на 14.1.2021 година, в личната си година на ново, но необмислено начало, в месец на Съдбовно подчинение и в ден, изискващ анализ на всяко негово действие. А той дори побърза да издаде указ /въпреки че е още мираж и не сме го видели черно на бяло/, за датата с водещо значение за утроени трудности за всички участници в парламентарните избори. Какво означава това? Големите партии с опит зад гърба си ще преодолеят трудностите и с рутината и натрупания опит ще вземат полагащото им се. В тази група са ГЕРБ, БСП, ДПС, под въпрос ВМРО. Малките партии, озверели за власт улично платени формирования, десни, но розови либерали и други разчитащи на вота на омразата заради деня 4.4 са изправени пред огромни трудности, независимо на коя дата ще се регистрират, които за повечето от тях ще са непреодолими.

От всички възможни дати до края на май тази е най-лошата възможна за всички партии и за народа на България. Големите ще прескочат пропастта, малките ще паднат, за което да бъдат благодарни на Радев.

Съгласно датата и астрологичните аспекти в звездната карта – Слънцето в Овен и асцедентът в Телец, преди изборите ще се създадат коалиции, които не са обмислени, нито са уговорени така, че да има разбирателство и подкрепа между съставляващите ги. Ето я причината за самоизяждане и разкол помежду им именно заради трудностите, породени от странични фактори и неспазване на изискването на Меркурий партиите, малки или големи, да имат ясна концепция на управление, да говорят истини, да не фантазират, защото сривът на техния авторитет може да ги заличи завинаги от политическия делник на България. Заради асцедента в Телец, падне ли червеното пред очите на агресивните и алчните, които ще се изправят едни срещу други, ще се отвори пътят на добронамерените и коректните, на професионалистите и умеещите да говорят без агресия и да премълчават, когато е необходимо, подкрепени от Луната в Козирог.

Да завършим с малко хумор, в който някои ще открият дори конспиративна теория. Избори на 4-о число през четвъртия месец на годината с четворка в Съдбовния път, редуцирана от 13, отварят пътя към четвъртото правителство на Борисов. Знам аз, че Радев има комплекс от Борисов и е постоянно фиксиран в неговата личност, затова и подсъзнанието му го е подтикнало, докато разумът спи, да избере 4 април за изборен ден.
Сумираме: 4.4.2021 = 4+4+5 = 13 = 1+3 = 4. Да вярваме ли, че е случайно съвпадение? Или прозира комплексът и притеснението на президента Радев от премиера Борисов, не от партия ГЕРБ, та в датата на изборите е вплел и деня на раждане на премиера.
Разликата между 28.3. – 4.4.
Разликата между двете изборни дати е във факта, че прибързаните действия на 28 март, водещи до крайна изява на емоция, която отнема от големите и дава шанс на по-малките партии, при 4 април са преобразувани в двойна кармична разплата заради трудности, породени от странични неочаквани фактори, които при новообразуваните формации и извънпарламентарни партии ще бъдат като камък на шия и скок в дълбокото. Хайде сега някой да каже, че докато залива с празнодумни критики правителството, президента Радев не работи за четвъртият му мандат.

Какво вещае датата за основните партии, кандидати за участие в изборите?
Астрологичната картина е към настоящия момент, когато все още не знаем на коя дата ще е регистрацията на всички участници в изборите. Заради тази регистрация са възможни промени, от които зависи успехът или провалът на партията, коалицията, движението.
ГЕРБ
Партия ГЕРБ е в лична година, позволяваща ново начало, но след внимателно подбиране на нови членове и симпатизанти, за да няма предателства, каквито има много в партията. Денят на изборите вещае промяна, но пречупена през емоции и изискване за сериозен анализ преди посочената дата, включително и всеобхватно обновяване на кандидатите за народни представители, особено на избираемите места, защото има такива, които сега стоят на два, че и на три стола.
БСП
Съгласно регистрацията си БСП е орисана на безкрайни емоции до и след изборите, на трудности, породени от странични и вътрешнопартийни проблеми и от невъзможност за краткото време до изборите да се изяснят претенциите и начинът на задоволяване на материалните стремежи на кандидатите на избираеми места.

БСП както обикновено ще превърне трудностите в отработена рутина и неприятни изненади може да се очакват единствено заради грешни действия на лидера на партията спрямо съпартийците й, които обаче трябва да са толкова крайни, че да разбият навика за стадно гласуване в БСП.
ДПС
ДПС е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, в месец на Съдбовно подчинение, изискващ от партията, нейния лидер и членовете й да не правят опити да надскачат своите възможности, за да избегнат трудностите, отнемащи гласове, въпреки добрите шансове, които им носи датата 4.4.2021 г. Тяхното не се губи.
ВМРО
Партията е в лична година на общуване и възможност да привлече нови симпатизанти. В месец на анализ и осъзнатост на грешките и в ден на подчинение – има шанс за успех, но ако е в руслото на реалните си възможности. Може да се коалира преди изборите.
НФСБ
Личната година на партията е на трудности, породени от странични фактори, в месец на кармична разплата и материални стремежи, които може да се окажат вредни за изборния резултат, в ден на общуване, нови познанства, но повечето във вреда на партията. Самостоятелният му шанс за успех е пожелателен, но не сигурен. Най-добре е да влезе в предизборна коалиция.
Мая Манолова и „Отровното трио”
Споразумението, което двете формации – „Изправи се БГ“ и „Отровното трио“, подписаха на 29 декември 2020 г., се случи в ден на най-тежка кармична разплата заради натрупани негативи, очевидно Съдбата е взела решение вместо тях и е предначертала краха им.
Изборният ден съгласно тази дата е в лична година на емоции, които ще се задълбочават, в месец на трудности и в ден на кармична разплата заради натрупана негативна карма, което влияние не отпада дори и ако се присламчат чрез подкрепата си или коалиране с други партии, чийто провал заради това съдружие, дори и при възможен успех е предопределен.
„ИМА ТАКЪВ НАРОД“
Към настоящия момент астрономерологичните изчисления за „Има такъв народ“ се колебаят между аутсайдер и възможност да прескочи 4-те процента, но какви ще бъдат крайните възможности и евентуален ръст на процентите или спад, зависи от датата на регистрацията на партията за изборите. Дори и да влезе в парламента, политическият живот на Слави Трифонов и партията му ще е кратък – между мандат и предсрочни избори.
„ДА, БЪЛГАРИЯ”
Тази партия съгласно нейната регистрация е в лична година на общуване, което е причина преди изборите за опит за коалиране, в месец на анализ, въпреки че нейните членове, знаем, не грешат, те винаги са правите, поради което не е възможно да си търсят грешките, в ден на кармична разплата с хора, потърпевши от действията на нейния лидер. Промененият изборен ден създава допълнителни пречки пред тази партия, водещи до неочакван отлив на избиратели.
„РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“
Променената дата на изборния ден не води до видими промени за партията на Цветан Цветанов спрямо 28 март.
В изборния ден „Републиканци за България“ е в лична година на промени, в месец на емоции и в ден на трудности, породени от странични фактори, които не е изключено да са свързани с вътрешнопартийни проблеми заради неразбирателство на кой, какво парче се полага ог държавната баница или заради неподходяща членска маса.
Лидерът на партията Цветан Цветанов е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, което ще стане след края на изборния ден, в месец на подчинение, в ден на стабилизация, но не и в партийните редици.

Продължете с четенето

Новини

Мъж изнасилвал цяла година 9-годишно момиченце и го заплашвал в Свиленград

Published

on

49-годишен рецидивист е задържан за блудство с 9-годишно момиченце в Свиленград, съобщават от Прокуратурата.

Блудствените действия са извършени на пет пъти в периода от декември 2020 г. до 26 януари 2021 г.

16-годишен блудства с 8-годишно дете

За да прикрие гнусните си действия мъжът е заплашвал детето. Момиченцето е било подложено на брутално изнудване и системен психологически тормоз. Всичко това се случва преди да изтекат 5 години от други посегателства над деца. За това извергът вече е бил осъждан и е лежал в затвора.

Според държавното обвинение всичко това е изключително опасен за обществото рецидив.

Продължете с четенето

Новини

Докъде се докарахме! Бизнесмен дава 3 бона заплата в кравеферма за хора без образование с бонус безплатна квартира, но мераклии няма

Published

on

Обява за работа предлага 3000 лв. заплата за животновъд без специализирано образование и опит. Отпуска му се къща с лятна кухня и двор, където да живее. Собственикът на кравефермата, търсеща хора, обясни, че се работи 8 часа на ден. Работата се върши основно от машини, пише Трафик нюз бг.

Въпреки инвестираните евросредства от над 2 милиона лева, фермата не функционира на пълен капацитет почти година – нямало кой да работи.

„Хората се плашат, като чуят за животни. Мислят си, че трябва да се работи с лопатата, с копача, както беше преди години. Но съвсем не е така. Всичко е механизирано”, коментира той и се оплака, че хората си взимат парите и напускат без дори да кажат.

Анастас показва основните задължения с надеждата да привлече кандидати. За всеки кравар най-тежко е чистенето на обора. „Това не е едновремешното отглеждане на животни. Чистенето става много бързо и лесно. С едно натискане на копче, без лопата, без нищо”, каза той пред Нова.

Храненето и доенето също са механизирани, а за комфорта на животните се грижи пак машина – чесало. Не е нужно работещият да е специалист, а да има желание, да е дисциплиниран и да обича животните. Ако не намерят работници от България, Анастас ще търси от чужбина.

Жителите на Столетово обаче се съмняват в обявата и заплатата. Не искат и да идват чужденци. Кандидати за работа в кравефермата продължават да се търсят.

Продължете с четенето

Новини

Уринират по себе си, защото нямат право на почивка: Работниците в това предприятие не смеят да ядат, нито да пият вода през работно

Published

on

Винаги се усмихвам, когато ще чуя рекламата „Ние се грижим за вашето пиле“, казва бившият работник Албиус Латор.
Консумацията на пилешко в Америка се е увеличила с 30 процента през последните 20 години, и в унисон с това е необходимо по-голямо производство.

Конкуренцията на пазара е голяма, така че компаниите искат да намалят цената на пиле, за да дадат отговор на останалите производители. Това ще успее, ако успеят да намерят евтина работна ръка.

В превод, всички компании наемат работници, които уринират по себе си, не ядат, не пият – нямат почивки!

„Хората уринират по себе си, защото не им е позволено да използват тоалетната“, каза Педро, бивш служител в компанията „Tyson“, предава Telegraf .rs .

На базата на доклад на САЩ на „Oxfam“, работниците в заводите имат една почивка от половин час, която не е достатъчна за всички нужди. Постоянно са под натиск да работят по-бързо и по-интензивно и често се случва и да уринират по себе си, защото не стигат да отидат до тоалетна.

Или не трябва … Работата е малко платена, и всеки работник получава по-малко от 10 долара на час.

„Винаги се усмихвам, когато ще чуя лозунга“ Ние се грижим за вашето пиле“, каза бившият работник Албиус Латор. Дали човешкото достойнство струва като едно парче пиле?

Продължете с четенето
Реклама

Интересни

Новини3 седмици ago

Мъж изнасилвал цяла година 9-годишно момиченце и го заплашвал в Свиленград

49-годишен рецидивист е задържан за блудство с 9-годишно момиченце в Свиленград, съобщават от Прокуратурата. Блудствените действия са извършени на пет...

Новини3 седмици ago

Докъде се докарахме! Бизнесмен дава 3 бона заплата в кравеферма за хора без образование с бонус безплатна квартира, но мераклии няма

Обява за работа предлага 3000 лв. заплата за животновъд без специализирано образование и опит. Отпуска му се къща с лятна...

Новини3 седмици ago

Уринират по себе си, защото нямат право на почивка: Работниците в това предприятие не смеят да ядат, нито да пият вода през работно

Винаги се усмихвам, когато ще чуя рекламата „Ние се грижим за вашето пиле“, казва бившият работник Албиус Латор.Консумацията на пилешко...

Новини3 седмици ago

Всяка вечер син катери стена на болница, за да бди над болната си майка

Трогателна история от Палестина развълнува светаМлад мъж всяка вечер посещавал своята болна от коронавирус майка , изкачвайки се до перваза на нейната болнична стая в...

Новини3 седмици ago

Споделя се като вирус! Откриха нещо по-ценно от злато в този български град! Прииждат хора! Това е

Споделя се като вирус! Откриха нещо по-ценно от злато в този български град! Прииждат хора! Това е Снимка: borbabg.com. Минералната...

Новини3 седмици ago

На прага на оцеляването: Баба и внуче спят до късно, за да се хранят два пъти дневно

Баба и внучето ѝ живеят на прага на оцеляването. По стечение на обстоятествата, жената е принудена да се грижи сама...

Новини3 седмици ago

Васил Божков бесен на Румен Радев: Пълен провал си, върни ми парите!

Bacил Бoжĸoв нeгoдyвa, чe Бoйĸo Бopиcoв вce oщe e нa влacт!Oлигapxът Bacил Бoжĸoв, ĸoйтo ce yĸpивa в Дyбaй oт нaчaлнитe...

Новини3 седмици ago

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Доц. Татяна Буруджиева сезира Комисията за правата на човека в ЕК заради делата на „разстроената“ Нинова

„Аз съм атакувана в качеството си на политолог. В иска са посочени две мои интервюта пред пловдивски медии. Доста се...

Новини3 седмици ago

Проф. Витанов с лоша прогноза: Ако продължаваме така, скоро ще имаме над 1500 заразени с COVID-19 на ден

За думите на ген. Мутафчийски, че ни остават три седмици, проф. Витанов заяви, че следващата е третата и ще доближим...

Новини3 седмици ago

От днес по 50 лв. на пенсионерите. От март по 120 – кои ще ги получават?

От днес започва изплащането на добавката от 50 лева за всички пенсионери. То ще продължи до 22 февруари. Добавката ще...

Новини3 седмици ago

Ясновидката Николета: Молете се за България на 21 март, надвиснала е опасност!

Познах за фалкона на Бойко, виждам го президент В противен случай ни грозят мизерия, бедствия и конфликти, смята Йорданова „Молете...

Новини3 седмици ago

Проф. Кантарджиев: Нито един случай на грип не е регистриран в страната

Нито един случай на грип не е регистриран в страната, обяви директорът на Националния център по заразни и паразитни болести...

Новини3 седмици ago

Милиардер дава 180 млн. долара, ако се ожените за дъщеря му

През 2012 г. хонконският милиардер Сесил Чао предложи 65 млн. долара на мъжа, който спечели любовта на неговата дъщеря. Две...

Новини3 седмици ago

Вижте как изглежда голямата сестра от „Трима братя, три сестри“

Не нужно човек да е гледал сериала „Трима братя, три сестри“, за да си спомня как точно изглежда една от...

Новини3 седмици ago

Осинових сляпо и глухо момиче, а получих дъщеря мечта

Елена не спала три дни подред… Момиченцето, с което се запознало в сряда, изобщо не излизало от главата й. Едно...

Новини3 седмици ago

ИНВЕСТИЦИЯ: Росен Плевнелиев вдига селски палат за милиони до любимия СПА-хотел на Корнелия

И до момента Плевнелиев не е прекъсвал връзката си със село Баня, където често отсядал заедно с половинката си Деси...

Новини3 седмици ago

Новородени бебета изчезват безследно в българска болница

Две години и половина след мистериозната смърт на новороденото бебе на Нина Мандраджиева прокуратурата в Бургас мълчи. Живо родено, после...

Новини3 седмици ago

Симеонов и Марешки в коалиция за изборите

Политическите партии „Воля“ и НФСБ се явяват заедно на парламентарните избори. Това става ясно от изявление на двете партии. „Днес...

Новини3 седмици ago

Прочута българска ясновидка: ГЕРБ ще спечели, а жена ще стане президент

Виктория-Александра Николова от Девня e сред най-точните ясновидци у нас. Тя се прочу с дарбата си още през миналата година,...

Без категория3 седмици ago

Баба Елена живее с 5 лева на седмица и се топли в Кауфланд, за да оцелее

Младеж от Пловдив разказа историята на възрастна жена, която срещнал случайно. Историята на старицата ще ви хване за гърлото. Glas.bg...

Реклама

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!