Трагедията във Враца е неописуема! Ето кои са жертвите на ужасяващата катастрофа

Около 17 часа в спешното отделение на врачанската болница е починал и мотористът, който се удари в служебен автомобил на врачанското дружество „Водоснабдяване и Канализация“, съобщава BulNews.bg. По неофициална информация това е 22-годишният Даниел Анелиев, който живее в кв.72 на областния град.

По-рано днес момчето пострада сериозно при инцидента на кръстовището за близкия квартал Бистрец, след като аварийната кола на ВиК му отне предимството при движение по главен път в посока Враца. За тежката катастрофа с два трупа съобщи първа агенция BulNews.bg, след което бе преписана от останалите местни медии. Даниел е бил закаран в болницата в изключително тежко състояние и цели 2 часа медиците се бориха за живота му.

При новината за неговата смърт пред спешното се събраха много от неговите близки и приятели, които не можеха да повярват на случилото се. Пламен Каменов е загиналият при касапницата на изхода на Враца. Мъжът е пътувал заедно с колегата си Симеон Оксилов в аварийния автомобил на ВиК, когато при ляв завой в тях се е ударил моторист. При удара возещият се на предната дясна седалка Пламен е загинал на място. В линейката с шина на врата и в много тежко състояние е натоварен 22-годишният рокер, който е в болница с черепно-мозъчна нараняване и още куп комбинирани травми.

Лекарите в момента се борят за живота му, но прогнозите им не са оптимистични. Другият служител на ВиК – Симеон, е закаран в болницата с рани по главата, но е без опасност за живота. Хората, които са свидетели на инцидента, коментират, че мотористът е карал с много висока скорост. На мястото на катастрофата е и шефът на ВиК Ангел Престойски, който успокоява ранения си служител.

error: Content is protected !!